• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moze poprostu za duzo siedzicie w jednej pozycji:)
jest zel voltaren z diclofenakiem przeciwbolowy ....ale na 100 prpcent nie wiem czy w ciazy mozna stosowac....ja stosuje bo mam dyskopatie wielopoziomowa:)

reklama
czekam na wizyte u lekarza...teraz bedzie mi własnie witaminy przepisywał to mu wspomne o tym magnezie....

kasia słyszałam ze nie mozna amolu w ciazy. miałam raz sie wysmarować jak byłam przeziebiona i mi odrodzono.pozatym w internecie tez o tym pisza.

i musze sie pochwalic ze juz długo nie rozmawialam z panem kibelkiem...ale za to inne dolegliwości wychodzą:wściekła/y:

Podobno korzonki mozna rozpoznać własnie po bolacym półdupku (czasami ból promienieje również na nogę). I jeszcze po jednym - lezycie na plecach i przy podnoszeniu nogi lub obu nóg czujecie ból. Wtedy to raczej na pewno korzonki :((
Ja tak mam. Najgorszy ból jest rano i wieczorem. W dzien jak siedze to boli przy przerzucaniu nogi na noge i przy schylaniu sie.

Aga tych wszystkich voltarenów, fastum itp. nie mozna w ciąży. Ale o amolu nie slyszalam, ze jest szkodliwy. Chcialam go sobie dzis wieczorem zaaplikowac na te plecy, ale jak nie wolno, to nie wolno ;))

Marcia, spytaj sie prosze gina o te plecy i półdupek ;-) I daj znać co to jest i czym mozemy sobie pomóc.

Pozdr.!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
noooo jesli go spozyjesz moze zaszkodzic ale nie jak nasmarujesz....
poza tym chyba czasem lepiej brac to wszystko o czym pisza z przumruzeniem oka bo inaczej sie okaze ze nie mozna ani nic jesc ani pic......bo jak sie to wszystko dokladnie sprawdzi to bardziej szkodzi niz daje korzysci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry