reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No co ty ja tez ciagle na googlach siedze jak czegos nie wiem. Dawaj wiecej wlasnie, fajne. Szukaj cos na bol glowy...:szok:

W siodmym miesiacu z Mateuszkiem dysk mi sie wysunal, to dopiero bol plecow, obawiam sie ze i teraz bedzie powtorka z rozrywki. Lekarz zalecil mi wtedy pyralgine, ale bylam dzielna i obylo sie bez

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka widzisz nie na darmo mowia ze kazda ciaza jest inna:)

kaska no u mnie wypadanie dyskow to niestety norma i ciazy do tego nie potrzebuje:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga.p77 badanie na przezierność to standardowe badanie ok 12 tyg ja miałam miec w piątek ale z powodu choróbska mam w środę to badanie usg takie zwykłe tylko że ok 12tyg ciąży to jedyny moment żeby dokładnie pomierzyć dzidziusia sprawdzić czy nie ma wad genetycznych bardziej skomplikowane badania robi sie gdy te jest nie dobre

Aneczka a u Ciebie to nie za późno na to badanie? Bo już przekroczyłaś 12 tydzień. Do kiedy najpóźniej je się robi:confused:

Ja mam pierwotnie termin wyznaczony na 1 września, ale pierwsze USG mam w najbliższą środę, więc może będę coś więcej wiedziała. Jak zapisywałam się na forum, to jeszcze wrześniówek nie było:-). A teraz balansuję na dwóch wątkach:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry