reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aga jestem sama przeterminowana dziewczynka takze... heh, az 2 tyg.
aga.p77 na basen mozesz bez problemu, aerobic to raczej nie, bo nie wszystkie cwiczenia sa wskazane,

ja bym wolala w terminie bo przynajmniej przed szkola malenstwo byloby na swiecie...bo potem to wiecej problemow bedzie.....male do samochodu i reszta dziewczyn pozawozic do 2 szkol.....wrocic...potem znow odebrac:)heheh ,malenstwo bedzie uwielbiac samochod hahah

Marzy mi się dziewczynka.Dziewczyny kiedy będzie mniej więcej wiadomo co tam noszę?Z pierwszym to około 4 miesiąca wiedziałam ,że to chłopiec.A może mi się zdaje w końcu to 9 lat minie w marcu.:-(

ja rodze zawsze po terminie bo nie chce sie sama zaczac akcja porodowa, a potem wystarczy troche oksytocyny i samo leci, ale samo zaczac nie chce.
Humorek dzis na bakier bo mam szpital w domu, M chory na grype, maly smarcze, marudzi mam nadzieje ze sie nie pozarazamy

U mnie naokoło same chłopaki są urodziły ,albo urodzą.Więc wszyscy znajomi czekają co to będzie ,żeby była chociaż jedna dziwczyna.A do tego mieszkamy w jednej dzielnicy i początkowo spotykaliśmy się w przedszkolu teraz w szkole.I za parę lat znów sytuacja się powtórzy.Smiesznie

Chogata kolo 20tyg bedzie widac na usg polowkowym:-)A ja musze miec dziewczynke, bo starszy syn powiedzial ze jak nie urodze coreczki to mnie za kratki wsadzi:wściekła/y:No i jakie mam wyjscie?!:-)

oj kasia to rzeczywiscie nie zazdroszcze choroby w domu:(
no u mnie to odwrotnie jest....rozwarcie zazwyczaj postepuje a skorczy nie ma:) ostatnia corke wogole jakos tak bez boli urodzilam specjalnych w 5 minut:) ( bez znieczulenia oczywiscie bo wtedy to moza bylo zapomniec o czymkolwiek)

hahha kaska zawsze mozesz podmienic w szpitalu jakby co:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mój mały stwierdził,że jak będzie "baba" to na pewno będzie chciała jego ustawiać.Zresztą on teraz bunt taki przechodzi ,że cały jest na "Nie".Ale jak już będę pewna to zacznę go nastawiać ,w końcu przez 8 lat miał mnie na wyłączność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry