reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny a jakie znacie przesądy na temat płci fasolka?
Ja słyszałam, że jak brzuch jest duży i u góry to będzie chłopak :-) Heh u mnie tak właśnie jest, mam duzy brzuch jak na 12 tydz i jest wysoko ...W ogole mam przeczucie, że będzie chłopak...

Chcę dziewczynę i już też czytam te przesądy.No jak na razie wcale brzucha mi nie widać (ale nie chcę nikogo denerwować ale z małym dopiero w 7 miesiącu było widać brzuch).Czytałam ,że jak są sutki z brązową otoczką to chłopak ( to się sprawdziło) a jak różowe to dziewczyna.Ponoć na dziwczynę chce się słodycze a na chłopaka kwaśne ,smażone potrawy (u mnie też się sprawdziło),tylko teraz też mam ochotę na ogórki kiszone ,kapustę i smazone mięso i krewetki a słodyczy nie .I tu się martwię co to będzie:sorry:

chogata heh z tymi sutkami to nie wiem, od zawsze mam brazowe z otoczką i tu sie nic nie zmieniło :dry: co do kwaśnych rzeczy to zawsze uwielbiałam ogorki kiszone, albo sledzie w smietanie, szprotki wedzone itp i cały czas ma na to chętke, no może trochę częśćiej niż zwykle , oooo i wczoraj jak mnie wzięło na powidła śliwkowe (smak raczej kwaśny) to mąż leciał do samu i wciągnęłam na dzień dobry pół słoika aż mnie wdęło :dry: co do słodyczy to je uwielbiam, ale odkąd w ciąży jestem to jakoś mnie na słodkie nie ciągnie...

Witam jestem tu nowa siedze w domu bo nie pracuje i nawet nie ma się do kogo odezwać więc postanowiłam znaleźć kogoś kto tak jak ja ma termin porodu na sierpień. Mój termin to 6 sierpień. Czy ktoś ma taki sam?

Też chcę mieć dziewczynkę, a na razie wcinam tylko ostre i kwaśne rzeczy a do słodyczy wogóle mnie nie ciągnie chociaż całe życie byłam słodyczowa..heheh zobaczymy

Witaj Lenabrax, tutaj na pewno znajdziesz chętne do pogadania dziewczyny.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiecie tak tylko pisałam to co naczytałam się na internecie (sama umieram z ciekawości co to będzie):-)A czy u kogoś się sprawdzi czy nie to okaże się dopiero za rok we wrześniu jak któraś bedzie miała czas i ochotę popisać na forum;-).Cos tam jeszcze wyczytałam o zimnych stopach ... ale u mnie okazało się ,że to choróbsko mnie bierze:-D

Lenabrax witaj. My tu chetne na pogaduchy takze zapraszamy, a na szostego napewno ktos sie znajdzie, na poczatku na glownej stronie sierpien 2009 znajduje sie dokladna lista terminow:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry