roksana113
mama Bartuni ;)
Fasolka27 to fajnie ze wszystko ok, ciesze sie bardzo, ja ide za tydz. az jestem ciekawa jak to moje malenstwo uroslo:-)
też mam wizytę za tydzień, a dostalaś już skierowanie na badania? jak tak to na jakie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fasolka27 to fajnie ze wszystko ok, ciesze sie bardzo, ja ide za tydz. az jestem ciekawa jak to moje malenstwo uroslo:-)
Na wyniki jade jutro dostalam na glukoze, morfologie, mocz i WR. Mam nadzieje ze beda dobre, bo jedna ciaza za druga i jeszcze to ze karmilam piersia. A wizyte mam 28, napewno zrobi mi USG ze wzgledu na te poronienia, ale jestem jakos spokojna, za mocno mnie te mdlosci mecza zeby mialo byc cos nie tak. A ciebie widze lepiej?

Hj Laski,
Roksana, tez miałam takie skurcze w nocy. Są one najczęściej skutkiem niedoboru magnezu. Ja piję takie rozpuszczalne - naprawde pomogło. Teraz tylko sporadycznie łapie mnie w nocy skurcz. Czasami jak się budzilam w nocy to nie czulam swojej ręki lub nogi. Okropne uczucie.
mi z kolei dokucza ból pleców. Rodzice mowią ze to korzonki. Boli mnie caly dół pleców i.... półdupekI mam problem, zeby podniesc noge do góry jak leżę na plecach. Może znacie na to jakieś sposoby?

u mnie wszystko wporzadku .. i nie mowie ze nie mam mdlosci bo jak tylko powiem ze nie mam i juz dwa dni nic to na zlosc wracala i jest gozej
a mam pytanie czy wy tez macie takie dziwne mrowki w okolo fasolki? bo jak tak mam kilka razy dziennie moj M mowi ze dzidzia plywa. ahahaha:-):-):-) czy to normalne... mile to... 

dam im jeszcze szanse...