reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś u lekarza, stwierdził że mam słabę wyniki i muszę brać żelazo. W czwartek jestem umówiona na usg. Gin stwierdził, że to najważniejsze badanie. Później w piątek na krew i będą porównywać wyniki.... Czy to niejest przypadkiem badanie papp-a? A wogóle orientujecie się czym różni się badabie przezierności karkowej od badania papp-a?

A poza tym brzuch pobolewa mnie jak przed miesiączką, wspominałam mu o tym. Gin tylko stwierdził, że tak może być.... Już nic z tego nie rozumiem. Taki ból jest groźny czy nie? Słyszę różne opinie i chyba powoli zaczynam fiksować

aneczka wlasciwie to nie bardzo wiem moze ze 2 kilo......jak mnie lekarz w koncu zwazy to bede wiedziec bo moja waga to wazy w zaleznosci gdzie ja sie postawi heheh

agap77 bole jak na miesiaczke sa normalne.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki dziewczyny, jestem trochę przewrażliwiona bo mój M ma chore dziecko z poprzedniego związku. Pytałam trochę lekarza,że pierwsze dziecko po trzydziestce i ten chory dzieciaczek mojego M. A on na to żebym się nie martwiła bo dziecko chore nie z powodu obciążeń genetycznych i stwierdził iż wszystkie jego pacjentki które rodziły po trzydziestce i po czterdziestce mają zdrowe bobasy a gorszy ma problem z bardzo młodymi matkami gdyz przytrafiają się dzieciaczki z wadami serca i downem.:-( Także mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry