reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc dzieewczyny, ja dopiero niedawno wrocilam do domu i glodna bylam jak wilk. ale juz z babelkiem moim zjedlismy sobie :)
no biedna piwonia, ale skoro z dzieckiem ok to pewnie zatrzymali ja tylko kontrolnie.
musze zabrac sie zaraz za sprzatanie bo juz od wczoraj to odkladam :dry::dry:
aga gratuluje dziewczynki :):) my bedziemy miec synka Sebusia :):-D:-)

Gratulacje dla ciebie rowniez :-)

dziekuje bardzo deli i megaczka:) jak tam dzieewczyny samopoczucie ? przy takiej pogodzie to nic sie nie chce. wlasnie zrobilam pranie, odkurzylam i teraz prasuje sobie rzeczy.
moja mama przyniosla mi pokazac pierwszy ciuszek dla naszego skarba, pajacyk... myslicie ze to nie za szybko ?? bo sie tak ucieszylam ale tez sie boje czy to oby nie za predko. ?? :-)

Kamis nie martw sie przesadami, ja pierwsze ciuszki dla dzidzi dostalam pod choinke od rodzinki (az sie wtedy rozczulilam ze o malenstwie tez pomysleli)

ja zaraz zmykam do domku z pracy, czeka mnie mily spacerek bo slonko wreszcie wyszlo zza chmur

Kamis nie martw sie przesadami, ja pierwsze ciuszki dla dzidzi dostalam pod choinke od rodzinki (az sie wtedy rozczulilam ze o malenstwie tez pomysleli)

ja zaraz zmykam do domku z pracy, czeka mnie mily spacerek bo slonko wreszcie wyszlo zza chmur
\
no to super :):) bo tak mi wszyscy mowia zebym zaczekala, a ciezko sie jest powstrzymac jak gdzies po sklepach chodze, mojej mamie juz to nie wyszlo i sie skusila hehe :) ja na gwiazdke dowiedzialam sie ze jestem w ciazy 23 grudnia :) wczesniej podejrzewalam ale 23 grudnia zrobilam 3 testy hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry