reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Przeciez najwazniejsze zeby dzidzia zdrowa byla... Mi gin powiedzial juz w 12tc ze bedzie dziewczynka i na kazdej wizycie potwierdza ale kolezanki mnie strasza opowiesciami z zycia wzietymi ze nie zawsze sie sprawdza. Podobno bardzo rzadko zdarzaja sie pomylki z chlopca na dziewczynke a z dziewczynki na chlopca czesto. Ja bardzo chce coreczke... Nie dosc ze sie nastawilam psychicznie to jeszcze mam juz nakupowane dwie polki w szafie rozowych slicznych ciuszkow:)

reklama
Mika masz racje ludzie jak widza ze masz dwie albo wiecej corek to omalo ci nie wspolczuja jakos na chlopcow tak nie reaguja
A przeciez dziewczynki to sama slodycz i zawsze z mamusia beda :-)

Mika ja ci bardzo zazdroszcze ze bedziesz miala trojke dzieci
Ja zawsze marzylam o duzej rodzince ale u mnie to juz troche nie mozliwe na duza gromadke
Troche za pozno sie za robote wzielam i do tego doszly klopoty z donoszeniem i dlugie przerwy miedzy ciazami Ale teraz sie bardzo ciesze ze bede mila dwojeczke dzieciakow w domku
Juz sie bardzo martwilam ze moja coreczka bedzie jedynaczka

hej dziewczyny,
ja jestem z wami caly czas, ale od soboty mam takiego lenia ze nawet pisac mi sie nie chce... :szok::szok::baffled::baffled:
nadrobilam zaleglosci, ale juz nie bardzo pamietam co pisalyscie...
Wszystkim mamusia znajacym plec GRATULUJE !!
A co do Piwonii, to mam nadzieje ze zbadaja, wszystko bedzie dobrze i wypuszcza do domu...
Kasia, no to same chlopy w domu... :szok::-D najwazniejsze ze zdrowe...
Ja na usg dopiero 8 kwietnia, a tez juz sie doczekac nie moge...
Zazdroszcze wam juz tych ruchow, bo ja jeszcze nic nie czuje... :baffled::baffled:
jakies tam niby smyranie tylko ale nie nie wiem czy to dzidzie czy to w zoladku...
Do usg juz chyba powinnam cos poczuc...:baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry