aneczka2425
Fanka BB :)
Kaskax25 właśnie wraca z usg i prosiła przekazać iż nosi pod sercem zdrowego, ruchliwego i ważącego 310 gram synka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dowiem sie już w środe bo ide na badaniebo nie zna się wyniku od razu ja zawsze miałam od razu i tylko palec ukłuty![]()
ooooooooo kurczeeeeeeeeeee 3?? syn?????????Kaskax25 właśnie wraca z usg i prosiła przekazać iż nosi pod sercem zdrowego, ruchliwego i ważącego 310 gram synka![]()

pewnie jest zawiedziona...tak kolejne jajka![]()
ja zaczynam sie bać... ale co ma być to bedzie...No to niespodzianka u Kasi myslalam ze bedzie milal dziewczynke trzymalam za nia kciuki:-)
Najwazniejsze ze dzieciatko jest zdrowe
Moje gratulaje
Moja mama na przyklad mila trzy corki i jest wesolo:-)
najgorsze są komentarze ludzi z otoczenia, już przy drugiej córce komentowano że nam sie nie udało... ja sie wsciekałam że co nam sie nie udało?? zdrowe dzieci to mało?? achhh ci ludzie...Mika nie boj sie z dziecmi poprostu zawsze jest wesolo bez wzgledu czy sami chlopcy czy same dziewczynki
Jak pisalam ma dwie siostry i moje siostry tez maja corki jedna ma dwie a druga jedna i ja narazie tez mam jedna i dziewczynki super sie dogaduja:-)
Chociaz wszyscy sie smieja ze u nas same babeczki w rodzinie