reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kochane Sierpnióweczki:)

Dobrze,że jestescie wszystkie całe i zdrowe. Piwoniu, uwazaj i dbaj o siebie kochana.

Wiecie co,ja dzis miałam taki smutny sen....Sniła mi się nasza kochana Emy i jej chłopcy....Nie wiem, ale jakoś ciągle myśle o Emy i chyba stad ten sen...Czasem rano wstaje i odruchowo dotykam sie do brzucha czy on ciagle jest i czy dzidzia jest... Denerwuje mnie ,ze ciągle nie czuje ruchów mojego bąbelka...Miałabym wiekszą pewnośc,ze z dzidziaą jest wszystko ok. Ale ja jestem w 19tyg i to pierwsza ciąza to chyba jeszcze moge nic nie czuć,prawda???
Jutro ide do gina to sie uspokoje troche. Wczoraj podsłuchiwałam moje Słoneczko przez detektor. To małe serdulko tak mocno wali....echhhhhhh

reklama
Witam:)
U mnie tez na zmiane slonce ze sniegiem, paskudnie!
MALINKA na mdlosci podobno pomaga swiezy imbir (starty na lyzeczce i posypany cukrem). Ja do konca trzeciego miesiaca mialam okropne mdlosci cala dobe bez minuty przerwy doslownie i jadlam ten imbir kilka razy dziennie. Caly czas mi sie nim odbijalo bo niewiele poza nim moglam przelknac. Mi nie bardzo pomogl ale slyszalam opinie ze pomaga.
malgos_b ciekawa jestem czy gin Ci pozwoli leciec samolotem. Mi jeden powiedzial ze najnowsze amerykanskie badania mowia o tym ze latanie do 7 mc nie ma zadnego negatywnego wplywu a inny mi nie pozwolil. Polecialam oczywiscie (mialam bardzo wazne spotkania sluzbowe) i po ladowaniu w londynie zle sie czulam przez 2 dni a po powrocie do polski przez 3 dni mialam silne bole brzucha i codziennie musialam sie zglaszac do gina bo inaczej chcial mnie polozyc w szpitalu. Wiec ja bym na Twoim miejscu uwazala z lotem samolotem...
Ide cos zjesc bo mnie ssie:)

reklama
OOOOOooooo...no to jestem spokojniejsza, skoro piszecie,że u Was tez były te ruchy później troche...ufffffff....

Karincia,no niestety w aptece to zwykle fure kasy sie zostawia...Ale zapytaj dr nastepnym razem czy sa jakis zamienniki tych globulek co ci przepisał. To nie znaczy ,ze są gorsze tylko tańsze bo np.kto inny je robi albo sa nasze krajowe. Czasem niestety nie ma takich zamiennikó i trzeba postepowac z zasadą płać i płacz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry