reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Apropos latania samolotem w ciąży, to koleżanka była w 4 miesiącu, lekarz tez jej powiedział,że do 7 mieś.bez obaw można latać samolotem no to przyleciała z Danii do Polski. I po dwuch dniach poczuła jakies dziwne bóle poszłą do gina tu w Polsce i okzało sie że podczas lotu zrobił jej sie krwiak w macicy. Musiałą cały miesiąc lezec i nawet nie mogłą pogłąskać brzuszka bo groziło to skurczami i poronieniem...Podobno takie krwiaki bardzo często występują tyle,ze u jednych sie wchłaniają bez powikłań a u innych kończy sie gorzej. No wiec kazdu lot trzeba dobrze przemyslec i jak nie ma musu to lepiej odpuscić...

Ja na chwile sie ulatniam,bo idzie wielka chmura a musze moją mała Megi wyprowadzić na sisiu:).

Karincia a twoja milusińska juz może na spacerki chodzić czy jeszcze nie??

Zaraz wracam:)

juz jestem:). Udało sie! Megi zrobiła komplecik;-) i zaczęło lać...ale fart!

Tez juz mam po dziórki tej pogody ale zapowiadają,ze od czwartku poprawa a weekend wiosenny ma byc. Tego sie trzymam:)

Czesc!

Sempe, Kasia - gratulacje, zazdroszcze, ze juz znacie plci swoich malenstw.
Piwonia - super, ze to "tylko" zaparcie. Ja tez wlasnie z tym glownie ostatnio walcze ;-(
Natt - ja tez jeszcze nie czulam kopniaczkow.

Jutro ide na USG polowkowe, to sie dowiem:
1) jaka plec ;-)
2) czy wszystko w porzadku, bo tez troche tym brakiem kopniakow sie stresuje ;-) milo, ze tyle dziewczyn powtarza, ze poczuly pozniej...

Gosiu no to czekamy na jutrzejsze wiesci o dzidziusiu
Ja polowkowe takie super usg mam dopiero 23 kwietnia w Katowicach a 6 kwietnia mam wizyte wiec mam nadzieje juz szostego sie dowiedziec kto tam sie tak w srodku wierci i wyciaga :-)

reklama
Msiałam sie znów zdrzemnąć - masakra- z jednej strony toszaleństwo w pogodzie oznacza wiosnę, z drugiej wkurza.

Kasia- miałam w wychowawczej Miłosza- zrównoważony, rozsądny, nikt mu nie kazał, a opiekował się uposledzonym kolegą, potrafił poszaleć z kolegami, jak chłokpakowi wypada, a do tego był uroczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry