reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cleo_28 witaj na naszym forum i cieszymy sie ze uznalas nas za rozsadne.:-D:-DWiele z nas jest juz doswiadczonymi mamusiami takze chyba za rozsadne da sie nas uznac. Opowiedz nam cos o sobie:-D:-D

Ja omdlenia przerabiam na okrągło od dziecka przez niskie cisnienie, jak nie ma gdzie usiąść w kościele, to wychodzę.
Skoro jednak piszesz o cukrze, to gorzej. Pewnie zamiast kawy lepszy byłby łyk coli i coś do zjedzenia.

dzieki za cieple powitanie! cos o sobie.... hmmm.... jak ja nie lubie autoprezencji - czuje sie jak w szkole :-p Tak w duzym skrocie, sledzac wasze poprzednie rozmowy, jestem w 21 tygodniu, 30 marca kolejne USG - i mam nadzieje potwierdzic, ze to coreczka :-). Co do pierwszych ruchow malenstwa to zaczelam je czuc juz w 16tyg, ale nie bylam pewna czy cos mi sie w brzuszku przewraca czy to juz moje malenstwo... ale z kazdym dniem ruchy byly coraz bardziej wyczuwalne i mialam juz pewnosc, ze to ten maly ludzik tak szaleje :-)

Basia to ty sie poloz moze odpocznij:-)
Przyspieszylam swoj suwaczek w koncu terminy mam teraz trzy ale w wg tego super usg Miloszek jest starszy o tydzien to nie bede go odmladzac:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry