reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja jeszcze jestem wychodzę gdzieś za godzinkę:-):-)
Efe jak ploty?

mju ja już ponad 4 lata jestem mamą i w niczym mi to nie przeszkadza, chociaż kolczyków bym nigdy nie zrobiła

Ostatnia edycja:
reklama
Efe ja jestem.
Wiesz co Aneczka ja jakoś nie potrafi długo nic nie robić nosi mnie!!Dlatego zaraz mykam buty wyprać.Właśnie dzwoniła moja siostra przyjedzie na chwile po 14 więc pewnie zostanie na obiadzie dobrze że mam czym dzielić!!:-D

Hej!
Mam nadzieję, że KASI cofnie się to rozwarcie! Trzymam kciuki :tak:

Pisałyście o glanach... i buncie młodzieńczym :-D ja niestety tez zaliczyłam kolczyk w nosie - po którym mam okropna bliznę, która wygląda jak wągier :baffled:, miałam tez kolczyk w pępku ale ten wyjęłam dopiero w ciązy z Anielka i jakos tak się nie złożylo by potem znów zrobić, mój Mateo miał dredy do pasa :tak:, które obcioł na krótko przed ślubem więc jako rodzice będziemy mieli związane ręce... a w Martensikach do tej pory pomykam :tak:
Szpilki mam nawet sporo tylko .... w nich nie chodzę :baffled: zawsze sobie myślę, że chciałabym umiec tak pomykac w szpilach ale na kupowaniu się kończy i stoją w szafie :baffled::baffled::baffled:
Mju to tak jak ja. Jak dziadkowie zaczną opowiadać co mama w młodości wyprawiała (dobrze że o większości nie wiedzą) to też będzie kicha. A Mój jak go poznałam miał piękne długie włosy. Achchchchch.....

ja jeszcze jestem wychodzę gdzieś za godzinkę:-):-)
Efe jak ploty?

mju ja już ponad 4 lata jestem mamą i w niczym mi to nie przeszkadza, chociaż kolczyków bym nigdy nie zrobiła
Z jakimś katarem mi tu przyszła:wściekła/y: Cholera jedna. Mam nadzieję, że się nie zdążyłam zarazić? Spodnie ciążowe od koleżanki mi przyniosła (60zł). O dziwo "M" i jeszcze luźne troszkę. Nie rozumiem tej ciążowej numeracji. :szok:

oby w pupie nie za luźne bo spadać będą:-D
z tego co widzę numeracja ta sama co przed ciążą:tak:
ja to się pytam przed wyjściem do kogoś albo przed zaproszeniem jak zdrówko:tak: a co ktoś pochoruje 3 dni a ja alergik w ciąży ze 2 tygodnie męczyć się będę:wściekła/y:

Co do kotletów mielonych to ja wczoraj wypróbowałam jakiś fix do kotletów. Nie kupujcie! Szkoda kasy. Bułka tarta z przyprawami którą się zalewa wodą żeby napęczniała. Mnie mama uczyła, żeby dadawać zawsze namoczonej w mleku bułki. (Zawsze jak mam czerstwe bułki to suszę na kaloryferze)

reklama
oby w pupie nie za luźne bo spadać będą:-D
z tego co widzę numeracja ta sama co przed ciążą:tak:
ja to się pytam przed wyjściem do kogoś albo przed zaproszeniem jak zdrówko:tak: a co ktoś pochoruje 3 dni a ja alergik w ciąży ze 2 tygodnie męczyć się będę:wściekła/y:
O 2 cm za duże są i pewnie jakby były nie rozepchane przez właścicielkę to by mi pasowały. Mi wszystkie te ciążowe z dupy spadają:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry