reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no juz jestem ale zaliczalam jeszcze reginal hospital bo kolezanka ma cukrzyce ciazowa i trza bylo isc na wizyte i zeszlo nam tam ponad 4 godziny ech

tak wiec dzidzulek rosnie jak na drozdzach, caly, zdrowy i z bijacym serduszkiem( co najwazniejsze) USG robil mi oczywiscie lekarz w gabinecie a nie na ogolnym no i kto tam mieszka to mi powiedza dopiero okolo 31 tygodnia( hehehhe)....chcial mi wydrukowac zdjecie ale oczywiscie maszyna byla zepsuta...no ale dobrze chociaz ze zobaczylismy z mezem::):)
nastepna wizyta za 3 tyg u GP a za 6 w szpitalu......to tyle....

reklama
Aga w największym skrócie to powiem, ze podział na chłopców i dziewczynki zaczyna się wyrównywać. Sama też jeszcze nie wiem kto tam mnie tak kopie od środka, ale Ty niestety będziesz musiała czekać znacznie dłużej niż my...

mitemil jakos mi to nie przeszkadza:) z dziewczynami tez nie wiedzialam i przezylam:) niespodzianka wieksza bedzie ....gorzej z moimi corkami bo sie doczekac nie moga kto to hehhehe

No , widze, ze ja wrocilam a tu totalne pustki juz...

Po wizycie: w moim brzuszku siedzi i ssie swoja raczke zdrowy posiadacz dwoch jaderek i siusiaka.
Niestety nie bede miala upragnionej coreczki.

Wazne ze zdrowy. A do plci sie przyzwyczaje....................
No i potwierdzilo sie, niestety, ze moje miesniaki spore sa a ten najwiekszy przy samej szyjce, co raczej oznacza cesarke.

dobranoc, dziewczyny...

reklama
Gosiu grtuluje synusia
Dziewczynki ja po wizycie to byl bardzo trudny dzien spedzilam tam prawie 3 godziny cos strasznego jestem zmeczona jak diabli
W skrocie powiem ze nie jest tak zle jak straszyli mnie inni lekarze jakimis operacjami i zabiegami
Musze zrobic tylko dodatkowe badanie (holter) jeszcze raz , jesc magnez na rozluznienie serca i potas i tyle
Jutro darobie zaleglosci w czytaniu
Dobranoc mamuski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry