reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehhe ja taki dzin musiałabym zrobić sobie codziennie, a niestety krasnoludki u mnie wyginęły buuuuuuuuuuuuu....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Uwierz że czasem tak robie i nie mam wrzutów sumienia że nie poodkurzane czy coś nie wyprane a pranie na suszarce to przed wczoraj mąż zebrał bo już patrzeć na to nie mógł-wisiało 5 dni i już dawno było suche hehe ale jakiegoś okropnego bałaganu to nie mam...

reklama
Malinka a jak samopoczucie? troszke lepiej? spać Ci sie nie chce? ja ostatnio też jakoś spać w nocy nie mogę albo zasnę o 22 potem budze sie o 3 i koniec....:wściekła/y:

Agusia - zaproszenia są czadowe :) a te dzieci to będzieicie wy z waszych dzieciecych lat (bo nie nwnikałam w szczególy oferty)?
ach przypomina mi sięjak ja drukowałam zaproszenia na nasz ślub - takie troche wymyślne (nie tak aż jak te :)) ale wszystko sami - kupowanie materiałów, tekst, druk itp...potem jeszcze się bawiłam na chrzciny i roczek - lubię takie rzeczy, moze jeszcze na jedne chrzciny i roczek się zabawię jak czasowo podołam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry