Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Potem Rudik w wannie i to jak moje koty się do siebie tulą 

ale trzy babki dobierały mi stanik, przerobiły go pode mnie i okazało się, że całe życie żle dobierałam sobie rozmiar... Jak masz możliwość się do niej udać - to polecam - biuścik odrazu inaczej wygląda i stanik tak jest dopasowany, że nie można się garbić bo nie wygodnie 

Kasiu zgodze sie z Tobą, jak mówiłam wszystko zależy od kobiety jakie ma piersi, nie zawsze kojazy sie to z bólem... nie straszmy pierworódek..;-)To i ja sie przywitam
Mika co do tego przystawiania to nie zawsze prawidlowa technika przystawiania powoduje karmienie bez bolu. Moj Mati ssal jak najbardziej prawidlowo, ja tez przystawialam go bez bledow, kazda polozna mnie w tym upewniala, a jednak bol byl. Brodawki nie pekaly ale karmienie bylo bolesne, zaciskalam zeby z bolu i karmilam. Po prostu niektore kobiety tak maja bol ustapil po okolo 6 tygodniach. W tym czasie ratowalam sie bephantenem bo usmierzal bol. Maltan nie bardzo pomagal. Dopoki brodawki sie nie zahartuja mozna odczuwac bol.