Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja miałam kupić ją na allegro,ale zobaczyłam,że u nas jest ich pełno są z krótkim i są z długim,mam jeszcze na oku jednną inną zobacze moze na obie sie skusze,a tak jest bardzo delikatna z lejącego materiału taka bardziej bawełne przypominająca z dodatkiem lacryO to Iwonko mi powiesz jak to wygląda przy bliższym sprawdzeniu, co?
Bo ja nie umiem tak bez dotykania kupić. A teraz to już wszystko muszę mierzyć bo wcześniej na oko mogłam kupić.
No to może mi powiesz czy ona jest przezroczysta bo kupiłam brązowy stanik i drugiego na razie nie kupię, bo ciągle rosnę i boję się że będzie prześwitywał:-(a ja ja oglądalm i nie wydaje mi sie,jakiegoś drugiego gatunku
nie jest przeźroczysta,ale jest delikatna ja byam w czarnym akurat i myśle,ze dobrze to wyglądaNo to może mi powiesz czy ona jest przezroczysta bo kupiłam brązowy stanik i drugiego na razie nie kupię, bo ciągle rosnę i boję się że będzie prześwitywał:-(
Dzięki Iwonko. Teraz muszę tylko kolor wybrać, bo nie mogę się zdecydować.nie jest przeźroczysta,ale jest delikatna ja byam w czarnym akurat i myśle,ze dobrze to wygląda
ja w sumie też mam kłopot,ale ta zielona mi sie podoba i biała i szaraDzięki Iwonko. Teraz muszę tylko kolor wybrać, bo nie mogę się zdecydować.
no mam nadzieje,ze juz na bank i zostanie z nami na długoPogodę oglądałam! Wiosna idzie! jupiiiiiiiiiiii