• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry laski!
I ja się witam w ten mglisty poranek:(
Wczoraj wyczytałam, że moje Maleństwo słyszy więc mu od rana zapodaje moją ulubioną muzykę:laugh2: Mam nadzieję, że nie znienawidzi mamusi :sorry:

Już kawy nie pije, bo po wczorajszym pół nocy przewracałam się z boku na bok:wściekła/y:

Przywitam sie i ja. Maly sie przestawil i mam okazje w koncu pospac do siodmej. Mam nadzieje ze tak mu zostanie.
Co do spodni z allegro to nie jestem bardzo zadowolona, doszly szybciutko ale material jest nie taki jak myslalam. Jednak za 42zl nie kupi sie nic porzadnego. Jedyne co naprawde w tych spodniach jest swietne to pas. Bardzo dopasowuje sie do brzuszka.
Niestety wzielam wiekszy rozmiar i sa po prostu za duze, mam nadzieje ze do nich nie dorosne:eek:Wazylam sie przed chwila nadal 2kg do przodu:szok::-D
Milego dnia zycze

Ja w sumie jeszcze nie wiem, mam porównanie, ponieważ jedną córke rodziłam sama a drugą już razem... ale jakoś mam handre i nie jestem pewna jeszcze:tak:
decyzje pewnie podejme krótko przed....

Kasiu jak samopoczucie?

a kiedy kupiłas - teraz?

Kupiłam w piatek - myślę, że lada chwila powinna do mnie dojść - to zdam Wam relację :tak:

MAJAAM może poproś, żeby Ci rmułe do domu przysyłali - na jej podstawie też masz ważne ubezpieczenie. Poza tym księgowośc nawet w szkole musi jakos działać bo przecież chyba w wakacje też dostajesz wypłatę, więc ktos nad tym siedzi - NIE MARTW SIĘ NA ZAPAS :tak:

KASIA to chyba my jedyne się cieszymy ze zmiany czasu - ja też szczęśliwa bo co innego wstać o 6.30 a nie o 5.30 ;-) przynajmniej lepiej brzmi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry