reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a to ci dobrze:-D mój poszedł do pracy więc jakbym coś chciała to muszę się wygrzebać a tu jeszcze młody ma leniwca śniadanie je już pół godziny :baffled: więc w najlepszym wypadku dwa lenie wybiorą się dokądkolwiek koło 13:-D:wściekła/y:

Litr lodów pół zamrażalki zajmuje, ale najlepszy na chandrę. Ja dopiero na 15 muszę się wygrzebać z domu do rodziców na obiad, czyli pańszczyznę odbębnić jak co tydzień. Ty i twój mały chociaż nadajecie na tych samych obrotach. ;-)

przynajmniej nie truje o spacerek i nie muszę się na siłę szykować:-D
jakoś wczoraj przyjemniej było na dworze:wściekła/y: słonko jest a nie grzeje zbytnio lenia też ma czy co:wściekła/y: mam mały zamrażalnik a już 2kg frytek tam leży:baffled: bo jakoś same ziemniaki mi nie wchodzą:confused2:, mam leżeć więc mam wymówkę na takie obiadki:-D

Hihi ja się nie przemęczam ale jak jest pogoda to w domu nie usiedzę. A dzisiaj jak buro za oknem to nic mi się nie chce. Muszę w końcu ciuchy przebrać ale zostawię to sobie narazie. Nikt mnie nie goni. Może w tygodniu będę miała natchnienie. :confused:

No myślę o nich ciągle bo mój porządek w swojej szafie zrobił a mi już głupio że u mnie taki bałagan. A jeszcze ja chomik jestem straszny:wściekła/y: Mam ciuchy jeszcze ze szkoły średniej! Ale postanowiłam odważnie wkroczyć w nowy etap życia i zrobić z nimi w końcu porządek.
Tak teoria przynajmniej.

no tak na zasadzie że wszystko do czegoś się jeszcze przydać może;p
a wiesz ja też mam jedną rzecz nastoletnią i chciałam wywalić w końcu a tu mój sobie wziął przy domu do chodzenia bo to bez rękawów bluzowate więc tylko miejsce spoczynku zmieniło;/

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nadrabiam zaległości bo mój formułę ogląda i czytam że dużo dziewczyn już ruchy czuje. Ja jak zwykle w tyle jestem z 2 tyg. od wszystkich a z 4tyg. od ciebie Aneczko i może dziwne pytanie zadam ale ja mam uczucie jakby mnie ktoś od środka szczypał, to normalne?

reklama
no tak na zasadzie że wszystko do czegoś się jeszcze przydać może;p
a wiesz ja też mam jedną rzecz nastoletnią i chciałam wywalić w końcu a tu mój sobie wziął przy domu do chodzenia bo to bez rękawów bluzowate więc tylko miejsce spoczynku zmieniło;/
U mnie to chorobliwe takie chomikowanie jest (po matce). Nawet teraz jak mówiłam o porządkach to kazała powiedzieć kiedy będę je robić to ona przyjedzie sprawdzić czy dobrych rzeczy nie wyrzucam:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry