reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wpadlam na chwilke zeby sie przywitac.

Ja na nogach juz od dawna, ale najpierw poszlam na pedicur i mam cudne czerwone paznokcie teraz ;-) (maz mi zafundowal z okazji urodzin ;-))

wrocilam, szybciutko zajrzalam do Was, sprawdzilam, czy wszystko OK u wszystkich i zaraz uciekam korzystac z pogody.

Efe - te szczypania to i ja czulam wczesniej, ale moj lekarz powiedzial, ze to nie dziecko, ale macica sie rozciaga i takie uczucie jest... Ale od kilku dni czuje ruchy malego i musze Ci powiedziec - jak poczujesz, to zadnych watpliwosci nie ma, ze to wlasnie TO .

Miranda - a mnie sie ta chusta bardzo podoba, sama mam na taka ochote, ale w Polsce te co widzialam, mialy kiepskie kolory. Moze jeszcze cos znajde w ladnym kolorze ;-)

Milego dnia, dziewczyny

Efe - te szczypania to i ja czulam wczesniej, ale moj lekarz powiedzial, ze to nie dziecko, ale macica sie rozciaga i takie uczucie jest... Ale od kilku dni czuje ruchy malego i musze Ci powiedziec - jak poczujesz, to zadnych watpliwosci nie ma, ze to wlasnie TO .
To znaczy że jeszcze sobie poczekam:-( Jakaś ciągle do tyłu jestem:wściekła/y: Pewnie też ostatnia urodzę:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry