reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My niestety mieszkamy w bloku. Po świętach jade do rodziców, więc licze, że u nich zalicze kiełbache :-D No chyba, że na balkonie zaszaleje z grillem elektrycznym ;-)

reklama
hej kasia
ano podrosl brzuszek :) u nas ok:) wszystko w porzadku:) po tym jednym dnou co mi sie malenstwo obrocilo i nie czulam ruchow jak wczeniej wszystko wrocilo do normy na szczescie bo juz mialam jakies czarne mysli.....teraz sie kreci i kopie wiec jestem spokojniejsza...
poza tym....hmmm....mamy juz 2 tygodnie wolnego od szkoly wiec nie musze wstawac rano ale pogoda ma byc podobno do dupy niestety...no ale coz.....troche odpoczynku nie zaszkodzi:)

Kasia a tobie grypska to nie zazdroszcze...klac sie do lozeczka i wylez to moze szybciej przejdzie...no tylko z dziecmi to pewnie nie realne....wiem to z doswiadczenia

reklama
Aga no w koncu moze sobie troche odpoczniesz choc znajac cie to to tylko z rana:tak:A egzamin umowiony??Termin znasz?
anet no niestety bedzie tylko gorzej poczekaj zobaczysz sobie co bedzie w 9tym mscu:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry