reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasia no wlasnie nic nie wiem na temat egzaminu.....pierwszy raz tak mam ze tyle czekam.....ech......no nic......trzeba byc cierpliwym ale szczerze mowic wolalabym miec go juz za soba ...brzuszek mi zaczyna byc widac( znaczy sie juz trudno go zaczyna byc chowac) i myslalam ze bede juz to miala z glowy ale coz.....

reklama
Anet jak tu lezec jak maly chory:baffled::baffled:Trzeba przy nim chodzic, maz i tak dzis dzielnie biegal przy synku ale padl:wściekła/y::wściekła/y:A jutro pewnie znow do lekarza bo nie wyglada zeby mu bylo lepiej:baffled:

kasia no wlasnie nic nie wiem na temat egzaminu.....pierwszy raz tak mam ze tyle czekam.....ech......no nic......trzeba byc cierpliwym ale szczerze mowic wolalabym miec go juz za soba ...brzuszek mi zaczyna byc widac( znaczy sie juz trudno go zaczyna byc chowac) i myslalam ze bede juz to miala z glowy ale coz.....
Jak moze brzuszek bedzie widac to egzaminator laskawszy bedzie:-D
Ja to juz nie mam go gdzie schowac, dzis uslyszalam od kuzynki ze duzy brzuch mam:eek:I sie zdziwila ze dopiero na sierpien:wściekła/y:

a ja nic jeszcze nie mam :(:*((
no kartonik z probkami z apteki bo za darmo bylo:)pampers,proszek do prania, chusteczki mokre,sudocrem,oliwka,smoczek,czapeczka,witaminy,zelazo w plynie....

To niezle probki ta apteka ma:eek:Zeby tak u nas takie byly.
Duzo rzeczy mam po Matim brak juz tylko wozka i kosmetyki. Maly rozstrzal nawet lozeczko stoi:-DA ze plec ta sama zero problemow z kolorkiem:wściekła/y::wściekła/y:
Ciekawe co u ciebie bedzie:-DZa szybko to sie nie dowiesz, niespodzianka bedzie

no kasia wypasione te pudelko nie powiem:) pozniej tez bede miala jak juz dziecko sie urodzi:):):):)
ja wlasciwie lozeczko mam ale to tak jakby nie dla mnie specjalnie:):):0 kolezanka sie przeprowadzala 300 km i nie zabrala i zostalo u mnie ......i tak lezy.......poza tym jak trza bedzie to pojade do sklepu i kupie wszystko co trzeba:) wozek chyba odkupie od kogos bo nowy mi wlsciwie nie potrzebny i 300 euro w kieszeni bedzie:)

A ja mam dylemat z wozkiem, bo sama nie wiem czy uzywany czy nowy. Ja tam i tak drogiego jakiegos kupowac nie bede to jak za 500 nowy a stary za 300 to sie nie oplaca raczej i chyba jednak przy nowym zostane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry