reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W takim razie spróbuję jeszcze raz. Dopiero co "krzyczało" że obrazek jest za duży.
Na razie wiem, że Bąbel ma 16cm i waży 250 gram. Dziś śpi - dwa dni temu biegał od biodra przez pęcherz i jelita do drugiego biodra :laugh2:.
Niestety - muszę wracać do pozycji horyzontalnej, ale cieszę się wprost niezwykle, że mam z kim pogadać!!! :-D Do jutra!!!

reklama
Dobrej nocy Aniu wszystkim sie udalo i tobie sie uda. Odpoczywaj i do jutra.:-D
Ja tez juz na dzis sie pozegnam bo maly spac poszedl juz o szostej czyli pewnie pobudka o swicie, jedna dobra rzecz to juz tak nie charczy, moze jednak jakos sie wylize bez innego antybiotyku
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj bardzo miło spędziłam czas. Kupiłam parę ciuszków dla Maleństwa, a później byliśmy z m w kinie na " Kochaj i tańcz". Bardzo przyjemny filmik.Zrelaksowałam się.

Witm z ranka! :tak:

Dziś melduję sie pierwsza, ale mi sie wstać nie chciało, ale mus to mus córkę trza do szkoły wyszykować ;-)

Przeziebionko mnie bierze, jakś kaszel, coś w nosie... całą zime sie trzymałam a teraz mnie dopadło noooo wrrr:-(

Miłego Dnia dziewczyny ;-)

reklama
Hej witam z ranka ja tez. Mika jaki ranny ptaszek z ciebie:-D
My od szostej na nogach, jedziemy z malym do lekarza niech go oslucha bo rzezi mu jednak pol nocy nie spalam. W ogole nie chce jesc jest marudny, placzliwy, boje sie zeby na pluca mu nie przelazlo. :baffled::baffled:
A macie dziewczyny kontakt z Anetka24183??Pisalam do niej wczoraj smska ale nie odpisala, wiec troche sie martwie. Chyba dalej jest w szpitalu, bo by sie chyba odezwala nie? Mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze. Nie chce ja telefonami denerwowac.
Miranda ja cie tez nie zauwazylam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry