reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aga zostawisz dla piatego:wściekła/y::wściekła/y:Nie no zartuje w twojej sytuacji jak skad masz mozliwosc dobra uzywke kupic to czemu nie. U nas to sie po prostu nie oplaca, a mi nie zalezy na wozku za 3000zl ma byc tylko wygodny dla maluszka. A takie na allegro za male pieniadze mozna dostac.
Dobranoc Aga

Ja tez wozek mam po Gosi,lozeczko tez,a ze na wsi mieszkam to jekichs superowech nie potrzeba wozkow,bo i tak nie bardzo mozna gdzie wyjsc na dluzszy spacer,po polnych drogach zle sie prowadzi...ciuszki jakies po Gosi tez sa,co prawda jeszcze nie sprawdzalam w jakim stanie,czekam az bede po USG( ide w czwartek) moze dowiem sie czy chlopiec ,czy dziewczynka....to wtedy segregacje zrobie...i napad na ciuchlandy...hi,hi....

Aga smacznej kolacyjki,ja juz dzis nic nie szamam,zjadlam o 18 salatke grecka,i tyle,go jutro rano na badania ide....morfologia,cukier po obciazeniu i mocz....znowu troche kasy zostawie....

Cześć Dziewczyny,
siedzę w domku na zwolnieniu i szukam kontaktu z przyszłymi mamusiami, które tak jak ja oczekują na dziecko w sierpniu. Hmmm... w sumie powinnam napisać, że leżę w domku na zwonieniu... a od czasu do czasu SIADAM do komputera ;-). Ale mam nadzieję, że niedługo lekarze zwrócą mi wolność :-).
Nie bardzo wiem, jak się przyłączyć do Waszej grupy - znacie się już jakiś - ale mam nadzieję, że niedługo będę mogła podzielić się swoimi pomysłami, spostrzezeniami, zmartwieniami.
Pozdrowienia :).

Aniu bardzo sie ciesze ze jednak tu zajrzalas. Piszac posta juz do nas dolaczylas a wszystkie tu cie przyjmiemy z radoscia. Pisz czesto i dziel sie wszystkimi zmartwieniami napewno pocieszymy. Ja tez raczej leze a ty czemu lezysz cos sie dzieje??

Nisko ułożone łożysko, zagrożenie odklejeniem, czasami krwawienia no i duuużo stresu w związku z tym... :( zupełnie nie to, co pierwsza ciąża. Ale cieszę się, że dotrwałam do teraz - im więcej tygodni mija tym mniej się stresuję.
Czemu leżysz? No i - czy do końca ciąży czy tylko czasowo? To niezwykłe poświęcenie, o którym nie miałam pojęcia - unieruchomić się dla jednej małej istotki :).

Chciałam wkleić suwaczek ciążowy ale jakoś nie potrafię - szukałam podpowiedzi na forum jak to zrobić - możecie pomóc proszę?

reklama
Aniu ja leze ale nie mam az takiego zagrozenia, to moje trzecie dziecko i mam rozwarcie na opuszek palca. Mam nadzieje ze 15 kwietnia po wizycie okaze sie ze wszystko jest lepiej.
Suwaczek bardzo latwo musisz wejsc na ktorys z naszych, zrobic swoj i wygenerowac kod BBcode. Ten kod kopiujesz i w BB w ustawieniach wklejasz i zapisujesz w ustawieniach sygnatury.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry