reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to i ja sie przywitam :)

właśnie wróciłam z palmą, i jestem padnięta bo duchota dzis u nas okropna :confused2: pewnie po poludniu popada, bynajmniej na to sie zanosi :confused2:

a wczoraj oficjalnie otworzylismy sezon grill'owania :rofl2:
jajku, jak mi tego brakowało! :-D

a dzis mykamy do kina, wiec tym lepiej, ze pogoda troche sie skiepscila, bo tak to by zal bylo... ;-)

poki co czas na niedzielny obiadek :-)

Milego dnia dziewczynki ;-)

Cześć Ann:) Jak pogoda dziś u was?

Hej, troche pochmurno, ale sloneczko troche wyglada, i jakies 16 stopni.

Ja tez dzisiaj padnieta, bo w soboty to ja jakiegos dopalacza dostaje i tylko roboty szukam bo na tylku usiedziec nie moge, jak wstalam wczoraj przed 9 to na tylek usiadlam o 23 - jak juz jablecznik z pieca wyciagnelam...:baffled: a potem oczywiscie zdychalam...:sorry:

Dzisiaj juz nic nie robie bo mnie moj m pilnuje :-D wiec ucze sie do prawka i mysle kiedy do egzaminu przystapic...:baffled: i tez kawke pije

Hej!
My wczoraj zrobiliśmy "napad" na garderobę - wywaliłam mase rzeczy - wszystko pójdzie do Czerwonego Krzyża - sporo tak jak u EFE pamietało jeszcze czasy liceum :baffled:

MIRANDA ja miałam "chustę" premaxx - i generalnie super - bo Anielka mi sie w niej świetnie uspokajała a ja miałam wolne ręce ale takie chusty - torby majajedna wadę - sa na jedno ramie i obciążają kręgosłup - ciężko mi było. Teraz zamierzam kupic taką:
Chusty wiązane - Ekodzieciak :: Sklep ekologiczny dla dziecka, mamy i

Miłej niedzieli Sierpnióweczki (ja czekam jak mi sie rodzina obudzi - zasneli mi razem)

Witam wszystkie:)
Mju, nie wrzucaj rzeczy do kontenera PCK bo to nie trafia do nich. Czystalam w czasopismie biznesowym FORBES ze firma zajmujaca sie handlem odzieza uzywana zaplacila PCK za uzywanie ich loga na kontenerach. Ludzie sa przekonani ze odziez trafi do Polskiego Czerwonego Krzyza a tymczasem jest rozprowadzana po calym swiecie po sklepach z odzieza uzywana! Od kiedy sie o tym dowiedzialam oddaje swoje rzeczy biednym na wies i przynajmniej mam pewnosc ze dostal je ktos, kto byl w potrzebie.

Widze ze nic sie nie dzieje na forum, wiec tez zmykam.
Milej niedzieli laski:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry