reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam się w poniedziałek po udanym weekendzie :-)

Słoneczko było ale śniegu tez nam nie zabrakło :-D a ja przed wyjazdem narzekałam, że bluzeczek nie mam, a tak to raczej bluzy były mi potrzebne :-) no i na wieczór kurtka której nie miałam ;-) ale i tak było uroczo.
Oliwka pojeździła kolejką i porzucała moimi rączkami w tatę kulkami śniegu. Wspaniała zabawa. Polecam. Słońce i wygłupy w śniegu :tak:.
Idę teraz was poczytać :-).

PS. Zdjęcia na T jeśli ktoś chce pooglądać to zapraszamy.

dzien dobry sierpniowki,
u mnie po burzy zaczyna wychodzic sloneczko ale i tak jest kijowo... ale bedzie lepiej...
naszczescie na dworze sloneczko mocno swieci :-D
Ja znowu nie wiele spalam, na wznak juz nie moge a na bokach po chwili mi cierpnie od biodra w dol...
Ania_P witaj na sierpniowkach!
Wszystkim chorowitkom malym i duzym zdrowka zycze!
Milego dnia, wracam do roboty

P.S. Deli, fotki super, juz wczoraj na NK widzialam...
Malinka, powodzenia u gina! Ja mam w srode pol dnia wizyty w szpitalu...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:))U nas dzisiaj też zapowiada się śliczna pogoda ale nie zapeszam bo wiadomo jak w Irlandi za 5min się zmieni:) Ale wam dobrze Z tymi Polskimi ginekologami:))Ja tutaj miałam dopiero jedną wizyte w szpitalu na USG.i 1 u lekarza :)Gdyby nie wizyta w Polsce to niewiele wiedziałabym o mojej dzidzi:))A ginekologicznie nie badają tu wcale :)Dobrze że mam dobre genyHEHE i dzieciaczki zdrowe rodze:))Pozdrawiam:)

reklama
I ja sie witam
Witam nowa mamusie
Ja tez dzis mam wizyte juz nie moge sie doczekac ciekawe czy sie dowiem kto tam sobie mieszka ???
Bardzo bym chcaial wiedziec wizyta o 18.15 wiec jeszce troche czasu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry