reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Taki mój wiersz przewodni, własciwie to go podśpiewuję, bo znam jako piosenkę Starego Dobrego Małżeństwa
Edward Stachura
Prefacja

Zaprawdę godnym i sprawiedliwym
Słusznym i zbawiennym jest
Śmiać się głośno
Płakać cicho
Deszcz ustaje
Sady kwitną
I tego trzymać się trzeba

Iść i padać
Z - padłych - wstawać
Przeszła wojna
Wstaje trawa

Śledzić gwiazdy
Grać na skrzypcach
Astronomia
I muzyka

Być uważnym
Pełnym pasji
Dobra wasza
Gwiżdżą ptaki

Żeby człowiek
W życiu onym
Sprawiedliwym
Był i godnym

Żeby człowiek
Był człowiekiem
Lecą liście
Szumi w lesie
Wiatr z obłoków
Warkocz plecie

reklama
:-) Cześć Dziewczyny :-). Moje starsze już wyszło do szkoły, facet jeszcze nie wrócił z wyjazdu i tym sposobem siedzę sama przed kompem. Życzę Wam miłego dnia, ale oddajcie mi trochę obowiązków!!! Bo nudzę się jak mops.
Muszę przeprowadzić w domu dezynsekcję ale nie wiem jak to zrobić, żeby nie zaszkodzić maluszkowi. Nie wiecie, czy są preparaty bezpieczne w ciąży?

:-) Cześć Dziewczyny :-). Moje starsze już wyszło do szkoły, facet jeszcze nie wrócił z wyjazdu i tym sposobem siedzę sama przed kompem. Życzę Wam miłego dnia, ale oddajcie mi trochę obowiązków!!! Bo nudzę się jak mops.
Muszę przeprowadzić w domu dezynsekcję ale nie wiem jak to zrobić, żeby nie zaszkodzić maluszkowi. Nie wiecie, czy są preparaty bezpieczne w ciąży?
Polecam ocet z sodą wymieszać i trochę wody dodać w zależności do czego miało by to być. Czy pasta czy płyn.
Ja właśnie zostałam oświecona, że zaraz mi panowie szczelność gazu będą sprawdzać więc lecę się ubrać i ogarnąć trochę.

witam po weekendzie:-) mój intensywny i bardzo atrakcyjny:tak: jestem zmęczona troszkę ale cóż robota czeka, pranie prasowanie, gotowanie i sprzątanie! będę zaglądać

witam sierpniówki kożystam z okazji póki mój maz jeszcze spi bo zaraz mnie wygoni i siada przed kompem.nidziela mineła mi bardzo miło i spedziłam cały dzień u rodzinki..

reklama
Cześć dziewczyny!!
Oj nie było mnie wczoraj bo mnie tak brzuch bolał że z łóżka nie wychodziłam cały dzień leżałam..:no:czułam się okropnie a to dlatego że w sobotę mieliśmy grilla i trochę pojadłam i przesadziłam z tym już w nocy złapała mnie straszliwa zgaga a potem ból brzucha...i tak cała niedziela mi minęła....Jak narazie nie czuje żeby mnie brzuch bolał bo jeszcze nie wstałam,przysunęłam monitor do łóżka klawiatura na kolanach i tak siedzę pod kołderką.mam nadzieje że jak się rusze to brzuszek nie będzie mnie bolał!!:baffled:
Ale mam dobry chumor bo dziś ide do gin!!!I napewno będe miała USG!!!
może się dowiem kto mnie tam kopie!!!!!!!!!!!
Wiecie ja też się zastanawiałam wczoraj czy może wiecie coś o Anet,mam nadzieje że się odezwie!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry