reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
na święta po prawie nic nie robie-tzn robie tylko to na co ja mam ochote!!!
A resztą się nie przejmuje.Wkurzyła mnie teściowa bo mówi mi wczoraj co trzeba jeszcze kupić na święta i mówi że jak będziemy w mieście to żeby to kupić a my z mężem do niej żeby kase na to dała a ona mówi że nic nie ma że wszystko straciła,,,,masakra je też nie mam kasy a tu dziś wizyta i znowu tabletki mi się kończą to pójdzie ze 150 zł a na koncie mamy tylko jakieś 300 zł i co ja mam kupić jak ja nawet nie nic na te święta.A na śniadaniu będzie koło 20 osób!!!!!

Własnie te 20 osób zapamietałam.
Ja swojej mamie tłumaczę, że kiedyś, jak na przednówku głodowano, to na święta, za przeproszeniem, śie żarło. A teraz, byle jajka, chleb, kiełbasa i jakaś babka były.Zawsze za dużo wydaje, a później męczy się to stare jedzenie.A tak, będzie taniej, a po świętach świeże.

generalnie ja na Wielkanoc mało robie, wręcz nie wiele więcej niż w normalny weekend, w sobote będziemy nocować w mieszkaniu mojej mamy bo ona do mjej siostry jedzie, więc w sobote organizujemy małe spotkanko znjomych z osiedla;-) kazdy ma cos przynies, W niedziele na śniadanie do teściowej choć na samą myśl mi strzyka:wściekła/y::wściekła/y: jedyny plus nic nie muszę gotować, wkurzy mnie to pójde do domu mamy blisko mieszkamy, matki tez nie będzie.

Własnie te 20 osób zapamietałam.
Ja swojej mamie tłumaczę, że kiedyś, jak na przednówku głodowano, to na święta, za przeproszeniem, śie żarło. A teraz, byle jajka, chleb, kiełbasa i jakaś babka były.Zawsze za dużo wydaje, a później męczy się to stare jedzenie.A tak, będzie taniej, a po świętach świeże.
jestem takiego samego zdania!!!

reklama
Ja tylko czekam na wtorek po świętach i będę zadowolona!!:-D:-D
Ale nic mi dziś nie popsuje nastroju bo na 17 ide do gin!!!!!!!!!!!!!!
Ale też się boje,oby wszystko było ok-po tych plamieniach ostatnio to masakra.
A wiecie może to cos ma wspólnego ze sobą że w zeszłym miesiącu też to plamienie miałam w mniej więcej w tym samym czasie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry