reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja z włosami wszystko oki.Troszkę przesuszone ale staram się nakładac oprócz zwykłej maski jeszcze odżywkę bez spókiwania tylko troszkę na końce zwłaszcza nakładam .Jak nie byłam w ciązy to nie mogłam stosować tej odżywki bez spókiwania ponieważ strasznie włosy się przetłuszczały a teraz nic myję je co 3 dni.A co do cery to masakra. Nie dośc ,że mam uczuleniową ( nie mogę stosowac byle jakich kremów,może nie byle jakich pierwszych lepszych tylko te apteczne) to jeszcze teraz mam pełno pryszczy,wyprusków...Nic nie pomaga tona pudru ,ale ja tego nie cierpię.:-(
to pewnie na dziewczynke tak sie mówi że dziewczynka urode odbiera jestem ciekawa czy to prawda.bo moja cera jest ok i myśle ze bedzie chłopak a chciałabym córeczke bo chłopaka już mam i to takiego lobuziaka.

my.php
[/URL][/IMG]

Tylko ja mam troszkę złe skojarzenia z imieniem Alicja bo mamy taką ciotkę we Warszawie o takim imieniu(osoba pracowita ale golnąć lubi i z przodu zębów nie ma ) i jak słyszę to imię to mam zaraz przed oczomi tą osobę.;-)Ale mam duzo czasu ,żeby się oswoić

A jeszcze mam jedno pytanie u mnie w czwartek zacznie się 21 tc.I ja nadal brzuch mam strasznie nisko a córcia kopie mnie bardzo nisko ,rzadko adarza mi się ,żebym chociaz na poziomie pempka czuła.Ja w ciązy 9 lat nie byłam ,więc nie bardzo pamiętam jak to jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry