Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo nie musisz non stop lezec,mozesz tez posiedziec i troszku po domku pospacerowac,ale wszystko w granicach rozsądkuAch dziewczyny ja juz nie moge leżeć a to dopiero 1 dzień!!Nudy jak diabli....w tv nic nie ma
![]()
Jakoś boje się chodzić...że coś będzie nie tak...przewrażliwiona jestem?!bo nie musisz non stop lezec,mozesz tez posiedziec i troszku po domku pospacerowac,ale wszystko w granicach rozsądku
nie rozsyłam tylko sami zanosimy bo wiekszosć tu na miejscu,a kilka jest wyjazdowych ale tez nie za daleko,ale dopiero 4 sztuki udało nam sie załatwic,a to tylko dlatego ze ciepło i kązdy w weekend powyjeżdżałTak ,tak Piwonia też znam ,ale tylko ona mi przemyka przez myśl pierwsza po usłyszeniu tego imienia.
Amelik-ja ustaliłam z mężem jak będzie chłopak to ja wybiorę imię a jak dziewczynka to on ,ewentualnie bedziemy negocjować.Ale Amelia też mi się podoba.:-)
Piwonia a jak tam zaproszenia na komunię rozesłąne? Czy dopiero wyślesz?
no mnie tyci tyci znaszTo będzie Alicja Daria:-) Jeśli to osoby spod tego imienia są fajne ,ja nikogo takiego nie znam więc nie mogę nic powiedzieć;-)

ja tez tak miałam wpierwszej ciaży,ale po dwóch dniach juz wytrzymac nie mogłam i po domku troszke sobie chodziłamJakoś boje się chodzić...że coś będzie nie tak...przewrażliwiona jestem?!