Mika75
Fanka BB :)
dieki Piwonia jesteś wielka ale napisz mi jak to zrobiłaś ? skopiowałam ten link i próbowałam go wkleic i nic...Mika poprawiłam twojego linka i widać teraz
świetny sprzęcik,napewno cicho w domku nie bedzie;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dieki Piwonia jesteś wielka ale napisz mi jak to zrobiłaś ? skopiowałam ten link i próbowałam go wkleic i nic...Mika poprawiłam twojego linka i widać teraz
świetny sprzęcik,napewno cicho w domku nie bedzie;-)

bo w twoim było za dużo o img,a wystarczyo tylko od url do /url to jest w nawiasach kwadratowych ,ale jak je tu zrobie to nie zobaczyszdieki Piwonia jesteś wielka ale napisz mi jak to zrobiłaś ? skopiowałam ten link i próbowałam go wkleic i nic...![]()
to zakup mojego M dla naszych dzieci... mam nadzieje że uszy mi nie spuchnąNo no co za sprzęt a kto na nim gra??

napewno nie,bo jest możliwość przyciszaniato zakup mojego M dla naszych dzieci... mam nadzieje że uszy mi nie spuchną![]()
ja widze 3 suwaczkio suwaczek mi zniknął
Ale ze mnie gapa dopiero teraz do mnie dotarło że termin mam na 17 sierpnia![]()
no to rozumiem że troszke po domku pochodzić moge.To dobrze bo bym nie dała rady ciągle leżeć...ja tez tak miałam wpierwszej ciaży,ale po dwóch dniach juz wytrzymac nie mogłam i po domku troszke sobie chodziłam
A ja tylko 2 dziwneja widze 3 suwaczki

oni będą grać a Ty będziesz śpiewać