Piwonia_2
Fanka BB :)
tylko kupowłam w sklepie wiec mogłam od razu przymierzyć,fajnie sie układa jest zwiewna,cienka jak dla mnie superPiwonia bluzka super!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko kupowłam w sklepie wiec mogłam od razu przymierzyć,fajnie sie układa jest zwiewna,cienka jak dla mnie superPiwonia bluzka super!
Tak Kasia ją zamawiała i jest bardzo zadowolona, nawet mężowi się podobałafajna bluzeczka
a mi chodziło o tą bluzkę Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (579487693) - Aukcje internetowe Allegro
ale ją kasia chyba zamawiała...
świetne zakupy,spodenki extra,ale nie dla mnieGratuluje zakupów moje też dziś przyszły: bershka - z lodem - wiosna 2009 - NOWA - L (590040815) - Aukcje internetowe Allegro i
g&c - szorty w prązki - nowe - L (595448098) - Aukcje internetowe Allegro
Super wyglądają w rzeczywistości :-).
super sie prezentujaa ja chcę sobie kupić takie spodenki do lataczki
XL Rosnące z Mamą Spodnie Ciążowe NOWE WZORY (583299535) - Aukcje internetowe Allegro
Rosnące z MAMĄ Rybaczki Ciążowe L/XL 7kolorow (598891217) - Aukcje internetowe Allegro

tez bardzo fajnaBLUZKI WIĄZANE ciążowe rozmiar L (589946641) - Aukcje internetowe Allegro
myślę jeszcze o tej bluzce