Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w nocy deszcz popadał , ja na USG ide we wtorek i ma mi powiedzieć co będe miała ( czy synka czy następną córeczke ) , mój mąż od tygodnia w polsce - miał wycinane migdały
no i wróci dopiero po świętach
, moja córcia ma teraz 3 tygodnie wolnego od szkoły to chociaż ja się nienudze :-) . Pozdrawiam wszystkie gorąco ;-)Cześć laski!Muszę dziś jechać do skarbówki i wpłacić 1 zł w kasie
Nawet nie wiem,czy powinnam mieć jakiś druczek i pewnie dla głupiej złotówki odstoję swoje![]()

oni klepaków nie oddaja za to my nawet 10gr musimy im oddać takie urzedy.Cześć laski!
Majaam mam to samo! Muszę z głupią złotówką jechać do innego miasta do urzędu. Ale oni do 5zł nie zwracają. Świnie jedne
No ja dziś jakaś dziwna od rana. Po miesiącu Gina odwiedzę! Stres czuję. Dlatego rano tylko inkę sobie zrobiłam, bo coś czuję że mi się ciśnienie z tych nerwów podniesie.

. Ja jej tłmaczę, że przypadeg, bo mojego nie ma , amam brunatny śluz, a ona swoje. Na złość zrobię, w końcu płacę za to ciężkie pieniadze, bo odkąd pacę składki , to z 5 razy u lekarza byłam(to jakieś 12 lat). A pracownicze, przecież płatne.