reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
HEJ, ALE JUZ NAKLIKALYSCIE:-):-)
Ja dzis chyba w koncu rusze po zakupy swiateczne bo nie mam absolutnie nic:tak:
Co do seksu bez gumek w tym msc jesli nie ma przeciwskazan to mozna zagrozenie wystepuje dopiero pod koniec 9msc tyle ze wtedy to juz kazda chce rodzic, a moj gin poradzil to jako sposob na przenoszona ciaze:-)

Cześć dziewczyny - umnie narazie pochmurno :no:w nocy deszcz popadał , ja na USG ide we wtorek i ma mi powiedzieć co będe miała ( czy synka czy następną córeczke ) , mój mąż od tygodnia w polsce - miał wycinane migdały :tak: no i wróci dopiero po świętach :wściekła/y:, moja córcia ma teraz 3 tygodnie wolnego od szkoły to chociaż ja się nienudze :-) . Pozdrawiam wszystkie gorąco ;-)

Muszę dziś jechać do skarbówki i wpłacić 1 zł w kasie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet nie wiem,czy powinnam mieć jakiś druczek i pewnie dla głupiej złotówki odstoję swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cześć laski!
Majaam mam to samo! Muszę z głupią złotówką jechać do innego miasta do urzędu. Ale oni do 5zł nie zwracają. Świnie jedne:wściekła/y:

No ja dziś jakaś dziwna od rana. Po miesiącu Gina odwiedzę! Stres czuję. Dlatego rano tylko inkę sobie zrobiłam, bo coś czuję że mi się ciśnienie z tych nerwów podniesie.

Cześć laski!
Majaam mam to samo! Muszę z głupią złotówką jechać do innego miasta do urzędu. Ale oni do 5zł nie zwracają. Świnie jedne:wściekła/y:

No ja dziś jakaś dziwna od rana. Po miesiącu Gina odwiedzę! Stres czuję. Dlatego rano tylko inkę sobie zrobiłam, bo coś czuję że mi się ciśnienie z tych nerwów podniesie.
oni klepaków nie oddaja za to my nawet 10gr musimy im oddać takie urzedy.

Efe, ja się chyba zdecyduję zapisać jeszcze państwowo.
Ty bardziej,że wkurzyła mnie położna w rejeestracji."Musi sie pani zdecydować, bo to niedobrze":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ja jej tłmaczę, że przypadeg, bo mojego nie ma , amam brunatny śluz, a ona swoje. Na złość zrobię, w końcu płacę za to ciężkie pieniadze, bo odkąd pacę składki , to z 5 razy u lekarza byłam(to jakieś 12 lat). A pracownicze, przecież płatne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry