majaam
majaam
Niestety Mimian.W tym rok, wszysto sie pokręciło i tak wyszło.a jak maja wsłać jakąs wieksza sume to czekaja do ostatniej chwili.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety Mimian.W tym rok, wszysto sie pokręciło i tak wyszło.a jak maja wsłać jakąs wieksza sume to czekaja do ostatniej chwili.
to pewnie po wczorajszym kisielu.hiihiiMi coś na gardle siedzi, mówić nie mogę..![]()
a nie warto było bo wcale mi nie smakowałto pewnie po wczorajszym kisielu.hiihii

Majaam ja chodze do dwóch. Po skierowania na badania i l4 do ginekologa w NFZ a na usg do prywatnego. Oboje mi założyli książeczki ciąży. Więc w ogóle się nie przejmuje że tak się nie powinno. Prywatnie mnie przyjmie za 50-60zł i ponad pół godziny szczegółowe usg zrobi. A moj na NFZ. "Myk-myk" taki struś pędziwiatr. Oby szybkoEfe, ja się chyba zdecyduję zapisać jeszcze państwowo.
Ty bardziej,że wkurzyła mnie położna w rejeestracji."Musi sie pani zdecydować, bo to niedobrze". Ja jej tłmaczę, że przypadeg, bo mojego nie ma , amam brunatny śluz, a ona swoje. Na złość zrobię, w końcu płacę za to ciężkie pieniadze, bo odkąd pacę składki , to z 5 razy u lekarza byłam(to jakieś 12 lat). A pracownicze, przecież płatne.

Efe, ja podobnie...Majaam ja chodze do dwóch. Po skierowania na badania i l4 do ginekologa w NFZ a na usg do prywatnego. Oboje mi założyli książeczki ciąży. Więc w ogóle się nie przejmuje że tak się nie powinno. Prywatnie mnie przyjmie za 50-60zł i ponad pół godziny szczegółowe usg zrobi. A moj na NFZ. "Myk-myk" taki struś pędziwiatr. Oby szybko![]()
No i dziś jadę do tej na NFZ, bo do jutra mam L4 i musi to w karcie zapisać. A po samo L4 będę mogła dopiero jutro pojechać, bo dziś nie wypisząEfe, ja podobnie...

a ja jeszcze czekam i też złożyłam na poczatku marca a dokładnie 2.A ja z urzedu skarbowego dostalam zwrotu prawie 3000 i czekalam niecale 3 tyg a wniosek skladalam na poczatku marca. Bylam w szoku
Powodzenia na wizytach
a dlaczego dziś Ci nie wypiszą?No i dziś jadę do tej na NFZ, bo do jutra mam L4 i musi to w karcie zapisać. A po samo L4 będę mogła dopiero jutro pojechać, bo dziś nie wypiszą
Mam nadzieję, że mi chociaż usg zrobi.