reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no to spadam już, muszę szybko posprzątać bo matka mnie nawiedzi dzisiaj:-) i od razu ją wykorzystam, posiedzi po południu z dziećmi a ja do męża do pracy pojade i na zakupy:-D już się doczekać nie mogę
zyczę miłego dnia:-)

a jutro to nie wiem jak będę bo chłopcy mają już wolne i dopchać się do kompa nie będzie jak
pa

reklama
no to spadam już, muszę szybko posprzątać bo matka mnie nawiedzi dzisiaj:-) i od razu ją wykorzystam, posiedzi po południu z dziećmi a ja do męża do pracy pojade i na zakupy:-D już się doczekać nie mogę
zyczę miłego dnia:-)

a jutro to nie wiem jak będę bo chłopcy mają już wolne i dopchać się do kompa nie będzie jak
pa
Miłego Dnia papapa

Hej!
Ja wczoraj długo nie mogłam zasnąć - moja mama rozmawiała z moja siostrą z Włoch akurat jak było trzęsienie wczoraj :-( i cały wieczór szukałam dla nich biletu na samolot, potem sie okazało, ze maz siostry wylądował w szpitalu... Boże dziewczyny jak ja bym juz chciała, żeby oni byli w Polsce... strasznie- tylko skacze po wiadomościach... wczoraj wieczorem był z nimi wywyiad w faktach z jednej strony lepiej bo ich zobaczylismy z drugiej Irek głowa rozbita, potem tel od Agatki, że jednak wzięli go do szpitala... masakraaaaa
Mój mąż chciał wsiadac w samochód i po nich jechać - więc ja sie jeszcze bardziej zdenerwowałam bo chyba juz bym w ogóle umarła jakby mi jeszcze on tam pojechał a niczego by nie przyspieszył. Dziś bedziemy próbować zorganizować cos przez ambasadę, no i mam nadzieję, że Irka wypuszcza ze szpitala...
Bede trzymac kciuki za twoja rodzinke ktora jest we włoszech żeby bylo wszystko ok.

Sorki że mnie wcięło. Poszłam do kuchni luknęłam do lodówki i nie mogłam się powstrzymać żeby sałatki sobie nie zrobić bo za mną już od kilku dni chodzi.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry