Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo mój jest tak powolny, a ja muszę ostanio we wszystkim mu ustępować, że odebrało mi to energię i po prostu jak patrzę jak wygląda dom, pokój, jaki jest burdel i syf i jak nic nie mogę zrobić to wyć mi się chcę no i ... wyjęa czemu masz dola?![]()
ojejjj, czyzby pełnia??bo mój jest tak powolny, a ja muszę ostanio we wszystkim mu ustępować, że odebrało mi to energię i po prostu jak patrzę jak wygląda dom, pokój, jaki jest burdel i syf i jak nic nie mogę zrobić to wyć mi się chcę no i ... wyję![]()

no to może ja coś pogmatwałam, ale dostałam wyraźną intrukcję od lekarki ze taki do nosa mam sobie kupić...jest aerozol ale do gardla nie do nosa
pierwsze slysze
mam pudelko przed soba i tam nic nie pizse ze do nosa![]()
pewnie coś pokręciłammi sprzatanie pozwala sie wyladowac i odreagowac stresybo mój jest tak powolny, a ja muszę ostanio we wszystkim mu ustępować, że odebrało mi to energię i po prostu jak patrzę jak wygląda dom, pokój, jaki jest burdel i syf i jak nic nie mogę zrobić to wyć mi się chcę no i ... wyję![]()

zebys wiedziala ze wczoraj pelnia bylaojejjj, czyzby pełnia??![]()

no chyba tak, bo więcej nas dziśojejjj, czyzby pełnia??![]()