Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie mówią że arbuzy obrodziły :-):-):-)co sie dziwic... mrozna zima byla![]()

to moze jakas wesola historyike Ci strzelimy?Oj dziewczyny nie na wieczor takie smuty....bo koszmary bede miala...

co sie dziwic... mrozna zima byla![]()
delikatnie powiedziane. u mnie w rodzinie ja i dwie siostry - jedna już urodziła, druga rodzi za trzy tygonie. i do tego jeszcze 5 czy 6 koleżanek. !wysyp! urodzaj! i same chłopaki! nowe wojsko robimy ;-)teraz to bedzie nadmiar bo same brzuszki chodza po ulicach![]()
no widzisz.... KACZOR SIE UCIESZYdelikatnie powiedziane. u mnie w rodzinie ja i dwie siostry - jedna już urodziła, druga rodzi za trzy tygonie. i do tego jeszcze 5 czy 6 koleżanek. !wysyp! urodzaj! i same chłopaki! nowe wojsko robimy ;-)

oby oby, prawda Basiu?:-)delikatnie powiedziane. u mnie w rodzinie ja i dwie siostry - jedna już urodziła, druga rodzi za trzy tygonie. i do tego jeszcze 5 czy 6 koleżanek. !wysyp! urodzaj! i same chłopaki! nowe wojsko robimy ;-)
delikatnie powiedziane. u mnie w rodzinie ja i dwie siostry - jedna już urodziła, druga rodzi za trzy tygonie. i do tego jeszcze 5 czy 6 koleżanek. !wysyp! urodzaj! i same chłopaki! nowe wojsko robimy ;-)teraz to bedzie nadmiar bo same brzuszki chodza po ulicach![]()