MALINKA2109
Fanka BB :)
Oj z chęcią bym Ci pomogła bo to leżenie mnie dobija!!Ale jak trzeba to trzeba i koniec!!!Oj Malinka szkoda, że nie możesz pomóc... u mnie jeszcze tyle roboty że pomoc by się przydała![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj z chęcią bym Ci pomogła bo to leżenie mnie dobija!!Ale jak trzeba to trzeba i koniec!!!Oj Malinka szkoda, że nie możesz pomóc... u mnie jeszcze tyle roboty że pomoc by się przydała![]()

Malinka lepiej odpoczywaj, jeszcze zdążysz się napracować a teraz Twój synek najważniejszyOj z chęcią bym Ci pomogła bo to leżenie mnie dobija!!Ale jak trzeba to trzeba i koniec!!!![]()

Jeśli nie boli to prawdopodonie są to takie skurcze które po 20 tyg przygotowują powoli macicę do porodu. zawsze jak coś takiego jest to gin uspokaja ale każe powiedziec następny raz gdyby coś się zmieniło - np zaczęło boleć, było bardzo często. Generalnie wg lekarzy niegroźne ale wprawiające nas w panikę :-):-):-)Dziewczyny co to jest robi mi się taki brzuch twardy właśnie teraz się tak zrobił i po chwili przechodzi??![]()
Oj nie strasz!!Na szczęście nie boli.a boli cię to??
tak jest przy skurczach macicy jeśli boli to niedobrze
Ojeju juz się zmartwiłam.Malinka ja właśnie mam takie skurcze tylko że bolesne dlatego leki biorę i leżeć muszę![]()