reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny :)
my spędziliśmy oba dni świąt nad morzem - pogoda ładna choć od morza dość wietrzna - wczoraj zimny wiatr, dziś już cieplej :) także wczoraj z całą rodzinką (kuzynki ciotki wujki itd) a dziś w mniejszym gronie...obiadanie się oczywiście było ale mam nadzieje że troche tez spaliłam bo łaziłam dzielnie po lesie i po plaży :)Mjaam a co to te 3s i 4 s ? (tzn mam pewną hipotezę ale nie znam w sumie takiego skrótu :)) ja jak chciałam urodzić to zastosowałam kilka chwytów znanych i z bb i nie tylko i faktycznie urodziłam wcześniej - natomiast na ile to z tymi chwytami było związane a na ile po prostu z tym że Karol już chciał wyjść to nie wiem :)

Basiu - zycze żebyś bez względu na to co wybierzesz wybrała dla was najlepiej!!! (choć ja przyznaję że tu taką optymistką nie jestem i wiem że jak rekę podnosi to tak nagle wszystko się nie zmieni na dobre :(, ale pomimo tych moich racjonalistycznych przemyśleń życzę by ułożyło się jak najlepiej!!!)

Piwonia - najważniejsze że wszystko ok!!! i tak na razie z pewną niesmiałoscią ale gratuluję córeczki :) z pewną niesmiałością bo moze jeszcze się z niej synuś zrobi :)

reklama
To trzecie s to sprzątnie;-)
Czyli Piwonia, jak Maluszek nie chce się meldować po tej stronie, to niewiele go wzrusza;-), ale może być przyjemnie i jeszcze bez ewentualnej niespodzianki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry