reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie ponownie....
I znów smutne wiesci czytam.... biedna Basia, nie wiem co powiedzieć...
mój dzien zapowiadał sie pieknie, niestety tez się skonczył nienajlepiej...co za zycie ufff....:-(
jak mi troszke przejdzie napisze Wam na T.

reklama
Jakis felerny ten dzien wszyscy naokolo sie kloca. No tak dzis 13ty:eek::eek:Dobrze ze nie piatek bo to dopiero by bylo:tak::tak:
Co do waszych 3s, 4s na mnie nic nie dzialo nawet olejek rycynowy pilam nic z tego porodu nie wywolalam. Kroplowka z oksy i owszem odrazu. Niektorzy tak po prostu maja.
Zakoncze juz ten paskudny dzien i sie pozegnam. Mikus nie denerwuj sie kochana, glowa do gory.
Dobranoc do jutra.

Jakis felerny ten dzien wszyscy naokolo sie kloca. No tak dzis 13ty:eek::eek:Dobrze ze nie piatek bo to dopiero by bylo:tak::tak:
Co do waszych 3s, 4s na mnie nic nie dzialo nawet olejek rycynowy pilam nic z tego porodu nie wywolalam. Kroplowka z oksy i owszem odrazu. Niektorzy tak po prostu maja.
Zakoncze juz ten paskudny dzien i sie pozegnam. Mikus nie denerwuj sie kochana, glowa do gory.
Dobranoc do jutra.
tak, dziś 13-sty mój ma imieniny... ładny prezent dostał od mamusi...

witam i ja z rana,dzis wcześnie bo moja młodsza poszła po miesiącu do przedszkola wiec trzeba byo tatę z nią wyprawić,a my z Karolką dzisiaj jeszcze leniu****emy,ale mamy w planach małe chodzenie po lumpkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry