Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A masz jakieś tabletki bo szkoda żebyś się tak męczyła,skoro masz silne, od tego też brzuch boli...No i rzeczywiście dziwne że teraz Ci naszły?dziwne,ze dopiero teraz mam je a tak silne,bo na poczatku przez 3 miesiace miałam,ale bardziej nudności niż mdlości,a teraz jest okropnie zwłaszcza rano

rożowego napewno nie,bo mój to nie bardzo ten różowy lubiWitam rankiem. Pospalam dzis do osmej, poezjaOd rana sloneczko, cudnie.
Piwonia czyzby lumpek w poszukiwaniu rozowych cudenieniek??
Mateuszek juz zdrowy, Kuba jeszcze dzis w domku.
Zycze milego dnia
nie mam nic,ale jak bede u lekarki w najbliższym czasie to jej powiem i zobaczymy co ona na toA masz jakieś tabletki bo szkoda żebyś się tak męczyła,skoro masz silne, od tego też brzuch boli...No i rzeczywiście dziwne że teraz Ci naszły?![]()
dziękuję i powodzenia na wizycie i czekamy na wieściTo i ja się przywitam
Piwonia gratuluję córeczki,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-).
U mnie święta przebiegały pod znkiem słodkiego leniuchowania ,wczoraj gril był ,ale się najadłam ,że w nocy spac nie mogłam z bólu i dziś mam 2 dodatkowe kilogramy.Na 15 idę do gin. na połówkowe.
jak bardzo źle sie czuje to biore Cocculine lek homeopatyczny na mdłościChogata daj koniecznie znać co tam po wizycie!!
Piwonia ja brałam DIPHERGAN-troche pomagał.A kiedy masz wizyte?