Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja od tygodnia juz nie latam w nocy przynajmniej na razie,ale pewno jeszcze sie to zmieniJa mam na odwrót łozysko nisko a główka wyżej ,ale co najwyżej uciska mi na pęcherz moczwy ,bo latam jak głupia do kibelka .W nocy minimum 3x a w dzień nie daj Boże w kolejce dłużej stać:-)
Ja to przetrzymać nie daje rady bo mam wrażenie że mi pęcherz pęknie!!!I często wstaje do wc...Ja tylko czasem wstaje, jak już naprawde nie moge wytrzymać, bo na ogół strasznie mi sie nie chce wstawać i przetrzymuje![]()
a ja zawsze miałam przy córach bardzo wysoko od razu brzuch i taki okraglejszy,pełniejszy,a teraz to jest niedojż że nisko bardzo to taki bardziej w szpic niż okragłyZazdroszczę,bo mnie to sikanie wykończy.Ale wogule jakoś brzuch z córcią mam tak nisko .Z synem miałam od razu wysoko (no tylko mnie wywaliło pod koniec 7mc i to tak jakby przez 1 noc rano budzę się a tu brzuchol).Ciekawe czy się podniesie jeszcze .A i zauważyłam ,że tłuszczyk jaki miałam na brzuchu zszedł mi pod niego ,dziwnie trochę.