reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam na odwrót łozysko nisko a główka wyżej ,ale co najwyżej uciska mi na pęcherz moczwy ,bo latam jak głupia do kibelka .W nocy minimum 3x a w dzień nie daj Boże w kolejce dłużej stać:-)

reklama
Zazdroszczę,bo mnie to sikanie wykończy.Ale wogule jakoś brzuch z córcią mam tak nisko .Z synem miałam od razu wysoko (no tylko mnie wywaliło pod koniec 7mc i to tak jakby przez 1 noc rano budzę się a tu brzuchol).Ciekawe czy się podniesie jeszcze .A i zauważyłam ,że tłuszczyk jaki miałam na brzuchu zszedł mi pod niego ,dziwnie trochę.

A i mam strasznie uczulenie na słońce w ciąży .posiedziałam wczoraj troszkę na balkonie wstaję a tu krosta na kroście a niczym nowym się nie wysmarowałam ...A do tego jak szybko mnie chwyciło,nie myślałam ,że kwietniowe słońce ma taką moc.

Zazdroszczę,bo mnie to sikanie wykończy.Ale wogule jakoś brzuch z córcią mam tak nisko .Z synem miałam od razu wysoko (no tylko mnie wywaliło pod koniec 7mc i to tak jakby przez 1 noc rano budzę się a tu brzuchol).Ciekawe czy się podniesie jeszcze .A i zauważyłam ,że tłuszczyk jaki miałam na brzuchu zszedł mi pod niego ,dziwnie trochę.
a ja zawsze miałam przy córach bardzo wysoko od razu brzuch i taki okraglejszy,pełniejszy,a teraz to jest niedojż że nisko bardzo to taki bardziej w szpic niż okragły:zawstydzona/y:

reklama
Kasia spadliście z Matim na 4 miejsce:-(:-(:-(:-( i widze,ze juz duża jest przewaga:wściekła/y:,ja starałam sie przez świeta klikać codziennie do tego z 3 komputerów,ale widzę ze i to za mało
moje drzewko niby na końcówce,ale tez coś zwolniło,ale jeszcze je do 25 pewno skończe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry