reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja z Dominikiem miałam okrąglutki.A teraz jakiś taki nijaki no i nisko, może jeszcze podskoczy do góry.A pojawił mi sie straszny celulitis na udach ,takiego w życiu nie miałam ochyba a przecież pacykuje się 2x dziennie kremami i masuję.Taka chyba uroda moja na dziewuszkę.Chociaż tyle dobrego ,że na buzi się nie zmieniłam ,ludzie mi mówią ,że chłopak chyba bedzie bo ślicznie wyglądam (ale ja wiem ,że to kobitka jest ).Tylko teraz to która z kobiet w ciązy źle wygląda ,no może przy końcu ...

reklama
pIWONIA TE TWOJE DRZEWKO TO JAKIES UPARTE JEST BO KLIKALAM W NIE WCZORAJ CO CHWILE I STOI UPARCIE W MIEJSCU.
Co do konkursu to jakze sie ciesze ze za 6 dni koniec:-D:-D:-DOdsadzili nas specjalnie zeby pierwszej trojki nie dogonic tylko ze chyba regulaminu nie czytali, bo pierwsza trojka nie gwarantuje wygranej, beda wybierac z pierwszej 50tki, to chyba w tej sie znajde:sorry:Bo jakby ta kielbasa wygrala to nie wiem co by to mialo znaczyc, chyba ze to skoko rozwojowy ze sloiczkow na kielbase:eek::eek:

pIWONIA TE TWOJE DRZEWKO TO JAKIES UPARTE JEST BO KLIKALAM W NIE WCZORAJ CO CHWILE I STOI UPARCIE W MIEJSCU.
Co do konkursu to jakze sie ciesze ze za 6 dni koniec:-D:-D:-DOdsadzili nas specjalnie zeby pierwszej trojki nie dogonic tylko ze chyba regulaminu nie czytali, bo pierwsza trojka nie gwarantuje wygranej, beda wybierac z pierwszej 50tki, to chyba w tej sie znajde:sorry:Bo jakby ta kielbasa wygrala to nie wiem co by to mialo znaczyc, chyba ze to skoko rozwojowy ze sloiczkow na kielbase:eek::eek:
zgadzam sie z toba,poczekamy i zobaczymy jakie beda wyniki,ale to z kiełbasą foto jest okropne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry