reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Majaam ja gdzies czytałam ,że niby w 6 najszybciej rośnie? Dlatego mam obawy co to będzie jak mam już spory brzuszek a na ten weekend ide na wesele a w maju komunia syna .ciekawe czy się zmieszczę w sukienkę bo mam już kupioną...Mówie sobie oby do komuni a potem może mnie wywalić :tak:

reklama
Aj Deli nie 9 ,w 9 to dopiero będzie kulka .I nie tylko u Ciebie ,ale u wszystkich...Jeszcze jak urodzi się duże dziecko to dobrze bo mniej do zrzucenia ,a jak moja znajoma przytyła 20 kg a synka urodził 2100 g.
Ostatnio poskarzyłam się na usg, że z jedzeniem mnie średnio, to gin powiedział, że kilogramy nie mają tu nic do rzeczy, bo kobitki tyją nawet i 30, a dziecko w przepisowej wadze ok 3, 5 kg.

E tam Deli, zaraz 9, w 5 zazwyczaj najszybciej brzuszka przybywa, później się zatrzyma;-)
Kocham góry i miałam w planach latem Szczawnicę, ale wygląda na to, że najwcześniej za rok.:-(
U mnie już 6, a on wciąż rośnie :) i chyba będzie tak rosnąć do 9 :).
No, ale Oliwia duża więc musi mieć miejsce. Na szczęście w końcu spać poszła, bo kopała całą noc i ranek :). A teraz dała mamusi odpocząć.

Majaam ja gdzies czytałam ,że niby w 6 najszybciej rośnie? Dlatego mam obawy co to będzie jak mam już spory brzuszek a na ten weekend ide na wesele a w maju komunia syna .ciekawe czy się zmieszczę w sukienkę bo mam już kupioną...Mówie sobie oby do komuni a potem może mnie wywalić :tak:
ja mam podobnie byle do komunii,a potem niech sie dzieje
pochwal sie co kupiłaś bo ja nie mam pomysłu na komunie i boje sie ze we wszystkim bede wyglądala koszmarnie

Hej Ho poswiąteczne :)))

Ja tez systematycznie klikam ze swojego kompa i z męża :tak: To zdjęcie z kiełbasa jest PASKUDNE! niedosć, że ta kiełbasa to jeszcze to dzieciątko jakieś takie umorusane-gratuluje jego rodzicom:baffled:

MALINKA, DELI brzuszki śliczne :tak:
DELI Ty nie widziałas gigantycznego brzucha! Ja mam baaardzo duży - jak staję z boku przed lustrem to aż mi dziwnie... ale najważniejsze, że młody zdrowo rośnie - nic innego się nie liczy :-D:tak:

PIWONIA gratuluję córeczki :)

Moja Anielka pomaszerowała z Tata do przedszkola a mnie czekają dzis zakupy - bo na świeta nic nie nkupowałam bo bylismy w rozjazdach - i jakis spacerek bo pogoda piękna :)

Acha, w czasie świąt zauważyłam, że jak zjem coś słodkiego to strasznie mi się robi słabo - spać od razu mi się chce - troszke mnie to niepokoi - ktos coś wie? Czy to może normalne?

Ostatnio poskarzyłam się na usg, że z jedzeniem mnie średnio, to gin powiedział, że kilogramy nie mają tu nic do rzeczy, bo kobitki tyją nawet i 30, a dziecko w przepisowej wadze ok 3, 5 kg.
Tak tak majaam. Tak mialam z Matim przytylam 30kg brzuch wielki jak beben, nawet lekarz twierdzil ze dziecko bedzie duze. a tu niespodzianka maly mial 3400, 56 dlugi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry