reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonko w H&M są bardzo ładne sukieneczki
no nie byłam teraz,ale mam zamiar nawiedzić go jakoś teraz
mam w planach też Załęze bo szukam coś dla dziewczynek to i tam przy okazji kukne na siebie,ale wiem,ze bedzie cięzko,bo ja wybredna jestem teraz

deli a brzuszkowi do 9 daleko,jak dla mnie to tak spokojnie na 6 wygląda
Kasia twój tez już spory i słodki

reklama
ja tez kocham góry i tez miałam i jeszcze mam nadzieje,ze choc na troszke tam wyskocze bo to moja ukochana
miejscowość
Też uwielbiam Szczawnicę ostatnio mieszkałam pod samą kolejką, a było tak gorąco, że całe 2 tygodnie moczyliśmy się w podgrzewanej ;-)wodzie Grajcarka. zaliczyliśmy tylko Bereśnik i Lesnicę, nie było sposób chodzić po górach:-(

DELI Ty nie widziałas gigantycznego brzucha! Ja mam baaardzo duży - jak staję z boku przed lustrem to aż mi dziwnie... ale najważniejsze, że młody zdrowo rośnie - nic innego się nie liczy :-D:tak:

Nie no ja też się cieszę, że zdrowo rośnie moja Czekoladka, ale jak zobaczyłam zdjęcia to spory już mam ten brzusio :-) i taki fajny okrąglutki :-D

dziewczyny ładne brzuszki a co do komuni to już sie nie martwie wczoraj wyciągnełam sukienke która kupilam sobie w tamtym roku na weswle do kuzyna material fajny bo rozciagliwy i pokazuje to co trzeba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry