Piwonia_2
Fanka BB :)
do jutra Efepapa EFE :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do jutra Efepapa EFE :-)
no chyba tak niestety albo stety,ale ja tam nie mam tego potwierdzonego na 100% bo mała sie strasznie wierciłaWidze Piwonia ze plec juz znasz,czyzby znow dziewuszka?
Nie w temacie jestem bo mnie 2 dni nie bylo w domciu,u siostry bylam na swieta....
dziękuje,mnie tez jest to obojętne bo i tak kochać bede ważne,żeby było zdroweNo to gratulacje,ja nadal nie wiem.....ale juz mi wszystko jedno,aby zdrowe bylo
ładnie tez mi sie podoba !!!:-)na razie brak to propozycja,cośmu Alicja zaświtała,ale to chwilowo tylko
własnie, nie ma co wybrzydzac, tyle tragedii na swiecie...dziękuje,mnie tez jest to obojętne bo i tak kochać bede ważne,żeby było zdrowe

zgadzam siewłasnie, nie ma co wybrzydzac, tyle tragedii na swiecie...![]()
własnie, nie ma co wybrzydzac, tyle tragedii na swiecie...![]()
Do kolejnego sklikaniaTez tak mysle....
A ja niestety musze sie juz pozegnac,duzo mam jeszcze pracy w domciu,zupa mi sie gotuje na jutro,zmywania caly zlew,no i Gosie musze jakos zagonic do spania ,a to teraz nie takie proste,hi,hi,bo jeszcze widno na dworze,a ona jutro musi wstac do przedszkola....
Moze jutro znajde wiecej czasu,ale tez nie obiecuje....:-)
No to narka,spijcie dobrze....