reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Basiu gratuluje!! Same cory, tylko wiekszosc ze tak powiem "nie u tych co trzeba" :-D:-D ale wlasnie najwazniejsze zeby zdrowe byly wszystkie dziciaczki...
aa i ciesze sie ze w domku lepiej, oby juz sie nie zmienilo...

A nie wiem czy pamietacie Czarna Smoczyce, napisala tu moje ze 2-3 posty, miala taki sam termin jak ja (29 sierpnia) i tez w NL mieszka i wlasnie sie dowiedzialam ze tez bedzie miala corke :-D

reklama

Kasia mi właśnie te rybaczki przyszły w sobote - tylko kupowałam u innego sprzedawcy - razem z tymi sukienkami na ramiączkach co tu kiedyś dyskusja była i Mju polecała :) rybaczki są rewelka - tak wygodne jakbym nic na sobei nie miała :) zobacze jeszcze jak się zachowają jak ponosze i wypiorę i jak jakość bedzie ok to sobie jeszcze jeden kolor dokupie (mam czarne) i spokój już bede miała na cieplejsze dni
a co do tuniki - dostałam coś podobnego od mamy na zająca - ale w sumie troche inny fason tylko te wzory na dole patrze podobne - jest ok choć w tej chwili ledwo sie w nia mieszczę - więc pewnie iedługo już się nie zmieszczę - no i jakość taka sobie no ale wiadomo za 29 zł nie dostaniemy cudów...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry