reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!
Ja od wczoraj jakoś dziwnie się czuję, brzuch mi sie spina i Młody jakos mniej aktywny i przez to się denerwuję i słabo strasznie spałam. Dziś miałam zaplanowane lekkkie pożądki i prasowanie ale chyba sobie odpuszczę....
Czy Wy tez tak macie, że jak tylko Małe Wam sie mniej porusza to stres?

DELI wkleiłam Ci na wątek ciuszkowy te spodnie z Mango. Nie wiem czy Wy macie na Śląsku jakis outlet (my mamy Factory i Fashion House) bo nie wiem czy one są dostepne w regularnej sprzedaży, Jeszcze były lniane spódnice - ale jakos słabo w nich wyglądałam :baffled:
oczywiście jak tylko się mniej porusza to stres
mój się śmieję, bo jak skacze 24h/dobę to mówię jej żeby w końcu spać poszła
więc kobiecie się nie dogodzi

dziękuje za zdjęcie

witajcie!
nie było mnie tu tydzień:szok:, zaległosci raczej nie nadrobie ale mam nadzieje że wszystko u Was dobrze:-)
wydarzyło się u mnie sporo więc nawet nie wim o czym pisać, od wczoraj jestem "pogięta" musiało mnie przewiać i mam sztywne plecy lewą rękę i kark, łzy same z bólu lecą, jestem sama z Maluchami w domu, piszę 1 ręką mąż mnie ubrał, nie wiem jak dam sobie radę, apap mi się skonczył więc nic nie mam na b ól, smarowana jestem ketonalem. Nie pomaga
pozdrawiam

reklama
witajcie!
nie było mnie tu tydzień:szok:, zaległosci raczej nie nadrobie ale mam nadzieje że wszystko u Was dobrze:-)
wydarzyło się u mnie sporo więc nawet nie wim o czym pisać, od wczoraj jestem "pogięta" musiało mnie przewiać i mam sztywne plecy lewą rękę i kark, łzy same z bólu lecą, jestem sama z Maluchami w domu, piszę 1 ręką mąż mnie ubrał, nie wiem jak dam sobie radę, apap mi się skonczył więc nic nie mam na b ól, smarowana jestem ketonalem. Nie pomaga
pozdrawiam
oj no to nieciekawie sie porobiło,pewno by sie zdała jakaś wizyta u lekarza i porzadne leki na to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry