basia1807
mama trzech skarbów
albo nas trzyma w niepewnosci... zeby potem z chlopakiem wyskoczyca ja sie porodu nie boje,może dziwna jestem,ale jakos nie boje sie go
ciekawe jak tam Mika,pewno opija chłopaka![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
albo nas trzyma w niepewnosci... zeby potem z chlopakiem wyskoczyca ja sie porodu nie boje,może dziwna jestem,ale jakos nie boje sie go
ciekawe jak tam Mika,pewno opija chłopaka![]()

dokładnie,mam cory miesiac po miesiacu,wiec co nie co wiem juz o tymCzyli jestes juz doswiadczona w kwestii przechodzenia z duzym brzuchem w lato. Ale smiesznie sie ulozylo miesiac po miesiacu:-)
pisała,ze jeszcze cos ma potem załatwic wiec napewno póxniej napisze nam dopieroalbo nas trzyma w niepewnosci... zeby potem z chlopakiem wyskoczyc![]()
ja tez mysle,ze spokojnie damy radeJa Anielke rodziłam we wrzesniu - lato spedziłam niemalże na golasa, leżac w sypialni przed wiatrakiem... nie ma sie co oszukiwać lekko nie było ale to tez było wyjątkowo upalne lato...
Damy radę![]()
a co do sukienek zawsze nosilam dopasowane wiec tez nieciekawie wygladam z pilka opieta w przodu.