aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
kazda pora roku jest dobra byleby ciaza przebiegala prawidlowo i bez problemow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wiesz nie martwie sie takimi rzeczami i nie wychodze tak daleko w przódA jak wszystkie wejda w wiek nastoletni i beda chcialy pieniadze na impeze urodzinowa to bedziesz sie trzymala przez cale wakacje za portfel![]()
ja tez musze kupowac bo nosilam krotkieJesli chodzi o mnie to wlasnie zima nie mialam problemow z ciuchami. Wszystkie sweterki byly dobre bo mam duzo dlugich a na lato moje bluzki z ktorkim rekawem sa za krotkie. Koncza mi sie w polowie brzuszkaa co do sukienek zawsze nosilam dopasowane wiec tez nieciekawie wygladam z pilka opieta w przodu.

Jestem już !!!!
Wiem tyle że nic nie wiem, ja to musze mieć pecha, dzidzia niestety nie współpracowała, połozona miednicowo nie pokazała co tam nosi między nóżkami :-( Poza tym wszystko ok i z dzidzią i ze mną, przytyłam 0,4 kg, ufff a już myslałam ze przez świeta ciut przybiorę....
I same widzicie, tyle czekania i co???? chyba umre z niepewności...
a i wiecie co jeszcze najlepsze? ten gin co chodze panstwowo do niego wykrył u mnie niby nadżerke, którą musze mieć zaraz wypaloną po porodzie, prywatnie oczywiście u niego, a ten u którego byłam dziś stwierdził, że żadnej nadżerki nie mam, fajnie co?????? i komu tu wierzyć? to jakaś paranoja![]()